A Nyilasnak bizonyítania kell, a Bikát megérinti a siker és a pénz szele - Napi horoszkóp: június 1.

2021.június.1.

Ma a Vízöntő jegyében lévő Hold barátságos fényszöge az Ikrek Vénusszal kedvez a villámrandiknak. Menj társaságba, keresd a szokatlant, hívd fel a barátnőidet, kísérjétek figyelemmel a legújabb divatot, de a szerelemben ne tervezz hosszú távra. Kiagyalhatsz viszont jó néhány olyan módszert, amellyel változatosabbá teheted szexuális életedet. A nap második felében a Hold átlép a Halakba és együttállásba kerül a Jupiterrel. A Jupiter jó lehetőségeket és boldogságot jelent - az élet minden területén!

A Nyilasnak bizonyítania kell, a Bikát megérinti a siker és a pénz szele - Napi horoszkóp: június 1.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Próbáld meghittebb szinten tartani párkapcsolatodat, családod tagjait és barátnőidet közelebb engedni magadhoz. hogy érezhessék: valóban fontosak neked.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha megérint a siker és a pénz szele, beindul az agyad, tervezel, osztasz, szorzol, hihetetlen munkatempót diktálsz, de vigyázz: ez a hév nem tarthat örökké.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Intuíciódra bátran támaszkodhatsz, főleg akkor, ha a médiában dolgozol, de ha nincs kötelezettséged a pasid iránt, nyugodtabban tudsz vele flörtölni.

Rák (06. 22-07. 22.) Üzletasszonyként sok mindent elvárhatsz egy laza pasitól csak hűséget nem, ezért az üzletkötés helyett azon törd a fejedet, hogy éppen ki ugrott fejest az ágyába.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Nincs kizárva a szakítás vagy az üzleti nyereség, de amikor egyik barátnőd kiveti a hálóját a pasidra vagy a vállalkozásodra, akkor koppints az orrára.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha eddig képtelen voltál a változtatás mellet dönteni, vedd komolyan a ma kapott szakmai és házassági ajánlatot, de fizettesd meg jobban szolgáltatásaidat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha a pasid annyi pénzt nyert, hogy most már képes eltartani egy olyan igényes nőt, mint te vagy, ráadásul a szexet is szereti, igyekezz jól szerepelni!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Hála a párodnak, rokonaidnak, jómódú kliensed akad, felszabadultan viselkedsz az ágyban, de ha beszállsz a szerencsejátékba, jobb, ha kis összegű téteket keresel.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Egy önálló tevékenység tervezése ígéretes ugyan, ám ha sokszor elmondtad már partnerednek, mit jelent számodra, bizonyítsd szavaidat egy cselekedettel.

Bak (12. 22-01. 20.) Nem veted meg a pénzt, praxisod is kezd beindulni - a munkahelyeden azért lógsz a komputeren, mert mindig van valami megbeszélnivalód csélcsap kollégáddal.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mindig vibráljon egy kis feszültség körülötted, de bizonyítsd be szerelmedet a párodnak, a nap második felében pedig kifizetik egy régebbi munkádat.

Halak (02. 20-03. 20.) Megorrolsz a rokonaidra, mert úgy érzed, hogy visszaélnek bizalmaddal és kihasználnak, de a pasidnál sem lehetsz biztos abban, hogy telefonálni fog.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown megmutatta pattanásos arcát

Millie Bobby Brown megmutatta pattanásos arcát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói