Ma szerelem lebeg a levegőben: Napi horoszkóp, június 12.

2021.június.12.

A Vénusz szombaton már a kora reggeli órákban a Rák jegyében lévő Hold közelébe kerül, így nagyon hangulatos és bőséges reggelire hív meg, de szeretetteljes figyelmet szentelhetsz testednek, lakásodnak és családodnak is. Ugyanakkor az Uránusz barátságos rezgései lehetővé teszik a találkozást néhány különleges személlyel. Kiélheted kreativitásodat, de változásra van szükséged ahhoz, hogy megismerj valami újdonságot. Tehát a mai nap jó alkalom arra is, hogy kimozdulj otthonról és találkozz a barátnőiddel. Vagy inkább otthon maradnál? Akkor szentelj időt olvasásra vagy olyan tevékenységre, ami formába hozza szürke agysejtjeidet. De jól érezheted magad a gondoskodó és főzőcskéző anya szerepében is.

Ma szerelem lebeg a levegőben: Napi horoszkóp, június 12.
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Rokonaid úgy döntenek, hogy itt az ideje családot alapítanod, összeköltözni a pároddal, s úgy tűnik, hogy minden további nélkül elfogadod javaslatukat.

Bika (04. 21-05. 20.) Családod, munkaadód büszke lesz mindenre, amit produkálsz – ma érdemes olyan rokonokkal találkoznod, akikkel felidézhetitek a közös élményeket, emlékeket.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kedvező ez a nap mosásra, de még egy jó ajánlattal is meglephetnek, ami pedig a pénzzel való bánást illeti: élvezed, ha ajándékokat vehetsz belőle szeretteidnek.

Rák (06. 22-07. 22.) A csillagok ráébresztenek, hogy nem lehetsz örökké a papa egyetlen kislánya, ideje felnőtté válnod, saját otthont berendezni, egy barátság pedig a javadra válik.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma kissé elidegenedsz a világtól, de eldöntheted, hogy támaszkodhatsz-e olyan emberekre, rokonokra, akikben eddig képtelen voltál megbízni.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma jó üzletet köthetsz, a szinglik pedig társra találhatnak, ha a társkereső irodák látogatása helyett inkább megpróbálják kiterjeszteni baráti körüket.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ahogy az üzletkötők is megtanulták az eladás trükkjeit, te is ismerd meg azokat a fogásokat, amelyekkel egyensúlyozhatsz a szakmai és otthoni feladatok között.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Utazás közben ideális társra lelhetsz, de ha már megtaláltad Őt, akkor végre az érzelmeknek szentelitek magatokat, mindkettőtök nagy megelégedésére.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ismerd fel, hogy partnered számára a pénz egyesítésének igénye az erősebb összetartozásnak és párkapcsolatotok szorosabbra fűzésének vágyát tükrözi.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma összpontosíts a párkapcsolatodra, ne rejtsd el az érzelmeidet, a párod viszont arra vár, hogy megtapsold, amikor feltálalja eléd ínyenckonyhája különleges fogásait.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Előnyt élveznek azok a Vízöntők, akik mások alkalmazásában állnak, viszont az élet túl rövid ahhoz, hogy főzésre és házimunkára pazarold az idődet.

Halak (02. 20-03. 20.) Szerelem lebeg a levegőben: úgy döntesz, hogy mindent odaadsz annak az érzelmes pasinak, akit egyébként is imádsz, és akitől különleges figyelmet kapsz.

Ez is érdekelhet

Koppenhágai divathét: a STAMM nyerte a Zalando Fenntarthatósági Díját

Koppenhágai divathét: a STAMM nyerte a Zalando Fenntarthatósági Díját

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói