Napi horoszkóp: közelebb kerülhetsz ambiciózus céljaidhoz - június 15.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Bak jegyében tartózkodó Hold tehet arról, hogy egy pillanatra sem feledkezel meg kötelezettségeidről. A Bak-Hold becsvágyat, koncentrációt, és szigorú viselkedést jelképez, de hajlamos lehetsz elfojtani érzelmes, szenvedélyes énedet. Ám ha nem rettegsz a csalódástól és a balsikertől, akkor ambiciózus céljaidhoz közelebb kerülhetsz. De amikor a munka és a kötelesség hív, a magánéletedet hajlamos lehetsz elhanyagolni. Ami az érzelmeidet illeti, lehet, hogy vonzalmad a párod iránt nem éppen olyan, amit általában szerelemnek hívnak: képtelen vagy ugyanis átadni magad az érzéseidnek. Mivel a nap első felében a Holdat a Kos-Jupiter támadja, konfliktusba kerülhetsz a törvénnyel és a hatóságokkal, de hajlamos lehetsz pazarlásra is. Lehet, hogy túlzó igényekkel állsz elő a munkahelyeden vagy magánéletedben. Mivel a máj ma különösen érzékeny, szükség lehet megfelelő diétára. Tipp: legalább azokat az embereket engedd közelebb magadhoz, akik kiérdemelték bizalmadat.

Napi horoszkóp: június 15.
Napi horoszkóp: június 15.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ha sérti a hiúságodat, hogy a munkaerőpiacon sokkal kevesebb nő van vezető beosztásban, mint férfi, s ha kizsákmányoltnak érzed magad, tanulj meg érvényesülni.

Bika (04. 21-05. 20.) Jogi, üzleti vagy hatósági probléma bukkanhat fel, a dolog azonban nem vészes, megtalálod a módját az elintézésnek, amennyiben tudsz stratégiailag gondolkodni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha az anyagi ügyek felelősségteljes intézése lelohasztja a libidódat, végképp nem éred, vajon miért nem akceptálja a pasid, ha nemet mondasz a szexre?

Rák (06. 22.-07. 22.) Ne lepődj meg a párod érzelemmentes viselkedésén, amikor te még a családot is elhanyagolod, amikor mindenható főnököd berendel a szokásos összejövetelre.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne vállalj el olyan feladatot, ami nem a szakma csúcsa: a mai napon csak ott érdemes erőt kifejtened, ahol a jobb teljesítményt jobban is honorálják.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ügyfeled olyan érzést ébreszt benned, amelynek létezésről eddig tudomásod sem volt, de ez nem olyan meglepő, amikor mindig csak a munkára koncentrálsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Végre találhatsz egy megfelelő lakást, ahol még munkalehetőség is van, de a pereskedés ebben az időszakban nem ajánlott - csak az ügyvédek keresnek rajta.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Tudod, hogy egyik rokonodban megbízhatsz, de a munkahelyeden ne vállalj kockázatot, a fontosabb döntéseket és változtatásokat halaszd el máskorra.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Természetes, hogy lakást és vagyont akarsz, de mivel az anyagiak terén nehéz idők jönnek, már most elkezdhetnél takarékoskodni és kerülni a kockázatokat.

Bak (12. 22-01. 20.) Hivatásodban a szebbik arcodat mutatod, a kötelességtudó énedet, mellyel könnyen oldasz meg problémákat, de otthon már nem erőlteted magadra a jó modort.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Túl komolyan veszel egy dolgot, és a legrosszabbra számítasz vele kapcsolatban, pedig egy kis optimizmussal kedvezően alakíthatnád az ügy kimenetelét.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne terheld a párodat olyan anyagi problémákkal, amelyek nem tartoznak rá; lehet, hogy a pasid nem túl izgató, de legalább nem kell attól félned, hogy lelép.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Az irodalomterápia és a pszichológia szerelemgyereke: ismerd meg az alkotáslélektant

glamour plusz ikon Az irodalomterápia és a pszichológia szerelemgyereke: ismerd meg az alkotáslélektant

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Ezekre a dolgokra figyelj oda, hogy a nyaralás gondtalan legyen! (x)

Ezekre a dolgokra figyelj oda, hogy a nyaralás gondtalan legyen! (x)

Egyszerű használat és ragyogó végeredmény - Ebben a hajfestékben biztosan nem fogsz csalódni (x)

Egyszerű használat és ragyogó végeredmény - Ebben a hajfestékben biztosan nem fogsz csalódni (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Te tudod, mi a legjobb időpont a nyaralásra? - Most megmutatjuk! (x)

Kocsival mentek nyaralni? Íme néhány tipp, melyekkel csökkenthetitek az utazás költségeit! (x)

Kocsival mentek nyaralni? Íme néhány tipp, melyekkel csökkenthetitek az utazás költségeit! (x)