Az Ikrek új állást szerezhet, a Nyilas zavart tapasztalhat a szerelmi életében: Napi horoszkóp: június 2.

2021.június.2.

A mai nap legfontosabb eseménye a Vénusz jegyváltása: a szépség, a harmónia és a szerelem bolygója veszít ugyan könnyedségéből, ami az Ikrek jegyében jellemezte, de június 28-ig, amíg a Rák jegyén halad keresztül, túlzott érzékenységét megpróbálja elrejteni. Mindent elkövet viszont annak érdekében, hogy biztonságos otthont teremtsen, gondoskodjon a családról és szeretteiről, de pörgés helyett inkább a saját otthonában fogad vendégeket, akik szeretik a főztjét és házias sütijeit. A mai napra, amikor a Halakban lévő Hold a Bika-Uránusszal barátkozik, a gyakorlatias segítőkészség, az intuíció, az álmok megvalósítása jellemző. Kedvező romantikára, kreatív elfoglaltságra, lábfürdőre és tyúkszem kezelésére.

Az Ikrek új állást szerezhet, a Nyilas zavart tapasztalhat a szerelmi életében: Napi horoszkóp: június 2.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) A Rák-Vénusz ösztönzésére olyan pasiról álmodozol, aki családot akar, és akinek a főztjéből szívesen eszel, de fogadd meg, hogy nem költesz pénzt cigarettára.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma könnyebb kedvesen és udvariasan viselkedni, megmutatva barátnődnek, rokonodnak vagy főnöködnek, hogy díjazod azt, aminek valóban értéke van.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Lehet, hogy felhajtasz magadnak egy állást, de ha a munkáddal járó utazások miatt attól félsz, hogy hátráltatná a művészi pályafutásodat, inkább elutasítod.

Rák (06. 22-07. 22.) A Rák- Vénusz romantikus injekciót ad, az elkövetkező hetekben több időt fordítasz a családodra és a barátnőidre, csak a gondoskodást ne vidd túlzásba.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha munkáról, üzletről és szexről van szó, olyan bűvészmutatványra lehetsz képes, ami még a pasidnak vagy munkahelyi főnöködnek is becsületére válna.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha munkád miatt repülnöd kell, kérd meg a barátnődet, hogy tartsa rajta a szemét ésszerűtlenül viselkedő pasidon, de egy pénzügyi tippet is elfogadhatsz tőle.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nem baj, ha jól fizető állásodat kihasználod egy kis szerelmeskedésre: a kellemes érzés viszont elfeledteti veled, mi a helyes és mi a helytelen.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Boldog család vagytok, és ha jól sikerült a házasságod, ez inspirálhat művészi vagy kreatív munkádban, az úszás pedig jótékony hatású a vérkeringésedre.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A Vénusz okozott némi zavart szerelmi életedben és barátságaidban, de most megtanulhatod a szakmai és üzleti kapcsolatok kezelésének normális módját.

Bak (12. 22-01. 20.) A Vénusz szembenállása figyelmesebbé és érzékenyebbé tesz a másokkal együtt végzett tevékenységeidben, mind a szabadidődben, mind munkád során.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Népszerű leszel a munkahelyeden, de családi kapcsolataidban változásokra kerülhet sor, és azzal is szembe kell nézned, hogy költened kell a lakásodra.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a pasid nem egy fészekrakó típus, eleged van a csavargásaiból, és utálsz egyedül lenni, ezért jó az internet, ahol lehetséges partnerekkel beszélgethetsz.

Ez is érdekelhet

Íme Leonardo DiCaprio 19 éves barátnő-jelöltje, aki miatt szétszedték az internetezők a színészt

Íme Leonardo DiCaprio 19 éves barátnő-jelöltje, aki miatt szétszedték az internetezők a színészt

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói