Az Ikrek új állást szerezhet, a Nyilas zavart tapasztalhat a szerelmi életében: Napi horoszkóp: június 2.

2021.június.2.

A mai nap legfontosabb eseménye a Vénusz jegyváltása: a szépség, a harmónia és a szerelem bolygója veszít ugyan könnyedségéből, ami az Ikrek jegyében jellemezte, de június 28-ig, amíg a Rák jegyén halad keresztül, túlzott érzékenységét megpróbálja elrejteni. Mindent elkövet viszont annak érdekében, hogy biztonságos otthont teremtsen, gondoskodjon a családról és szeretteiről, de pörgés helyett inkább a saját otthonában fogad vendégeket, akik szeretik a főztjét és házias sütijeit. A mai napra, amikor a Halakban lévő Hold a Bika-Uránusszal barátkozik, a gyakorlatias segítőkészség, az intuíció, az álmok megvalósítása jellemző. Kedvező romantikára, kreatív elfoglaltságra, lábfürdőre és tyúkszem kezelésére.

Az Ikrek új állást szerezhet, a Nyilas zavart tapasztalhat a szerelmi életében: Napi horoszkóp: június 2.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) A Rák-Vénusz ösztönzésére olyan pasiról álmodozol, aki családot akar, és akinek a főztjéből szívesen eszel, de fogadd meg, hogy nem költesz pénzt cigarettára.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma könnyebb kedvesen és udvariasan viselkedni, megmutatva barátnődnek, rokonodnak vagy főnöködnek, hogy díjazod azt, aminek valóban értéke van.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Lehet, hogy felhajtasz magadnak egy állást, de ha a munkáddal járó utazások miatt attól félsz, hogy hátráltatná a művészi pályafutásodat, inkább elutasítod.

Rák (06. 22-07. 22.) A Rák- Vénusz romantikus injekciót ad, az elkövetkező hetekben több időt fordítasz a családodra és a barátnőidre, csak a gondoskodást ne vidd túlzásba.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha munkáról, üzletről és szexről van szó, olyan bűvészmutatványra lehetsz képes, ami még a pasidnak vagy munkahelyi főnöködnek is becsületére válna.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha munkád miatt repülnöd kell, kérd meg a barátnődet, hogy tartsa rajta a szemét ésszerűtlenül viselkedő pasidon, de egy pénzügyi tippet is elfogadhatsz tőle.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nem baj, ha jól fizető állásodat kihasználod egy kis szerelmeskedésre: a kellemes érzés viszont elfeledteti veled, mi a helyes és mi a helytelen.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Boldog család vagytok, és ha jól sikerült a házasságod, ez inspirálhat művészi vagy kreatív munkádban, az úszás pedig jótékony hatású a vérkeringésedre.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A Vénusz okozott némi zavart szerelmi életedben és barátságaidban, de most megtanulhatod a szakmai és üzleti kapcsolatok kezelésének normális módját.

Bak (12. 22-01. 20.) A Vénusz szembenállása figyelmesebbé és érzékenyebbé tesz a másokkal együtt végzett tevékenységeidben, mind a szabadidődben, mind munkád során.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Népszerű leszel a munkahelyeden, de családi kapcsolataidban változásokra kerülhet sor, és azzal is szembe kell nézned, hogy költened kell a lakásodra.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a pasid nem egy fészekrakó típus, eleged van a csavargásaiból, és utálsz egyedül lenni, ezért jó az internet, ahol lehetséges partnerekkel beszélgethetsz.

Ez is érdekelhet

10 dolog, amiben nem ciki, ha felnőttként is gyerek maradsz

10 dolog, amiben nem ciki, ha felnőttként is gyerek maradsz

GLAMOUR Horoszkóp

Ma inkább a saját fejed után akarsz menni - Napi horoszkóp: július 31.

Ma inkább a saját fejed után akarsz menni - Napi horoszkóp: július 31.

Sztárhírek

5 dolog, amivel Katalin hercegné formában tartja magát

5 dolog, amivel Katalin hercegné formában tartja magát