A Mérleg munkahelyi gondja megoldódik, a Nyilas jó anyagi helyzetbe kerül - Napi horoszkóp: Június 23.

2021.június.23.

A Rák jegyében lévő Nap és a Halak-Jupiter harmonikus rezgéseinek köszönhetően egyesek megvehetik az álomotthont, míg mások saját bőrükön tapasztalhatják, hogy jó tündérek nemcsak a mesében léteznek. Ez a fényszög fokozza kreativitásunkat, megkönnyíti konfliktusaink és jogi ügyeink rendezését. Ma van az a nap, amikor merjünk nagyot álmodni, mert feloszlik a köd! Főnökeink, tekintélyszemélyek, művészek és hozzátartozóink bizalmát élvezhetjük, kéréseinknek is szívesen eleget tesznek majd, ha kellő diplomáciával fordulunk hozzájuk. Távoli utazásokra, új vállalkozás elindítására kedvező időszak. Álmodj egy különleges emberről, akivel mindent megoszthatsz: álmokat, ideálokat, titkos gondolatokat. Nagy elvárások szeretteiddel kapcsolatban, akiket mindenkinél jobbnak, szebbnek, intelligensebbnek látsz a világon.

A Mérleg munkahelyi gondja megoldódik, a Nyilas jó anyagi helyzetbe kerül - Napi horoszkóp: Június 23.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Néha mintha eltévednél az űrben, nem vagy biztos abban, hogy melyik irányba haladj, de bátran gondolhatsz lakásbővítésre és a múltaddal való megbékélésre.

Bika (04. 21-05. 20.) A szerencse egy igazán fontos emberrel hozhat össze, bővítheted kapcsolati hálódat, hírverést csinálhatsz cégednek, ráadásul ismertté válhat a neved.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Elvárod, hogy munkádat megfizessék, megeshet viszont, hogy házasság vagy a főnököddel való kapcsolat révén kapaszkodsz feljebb a szakmai ranglétrán.

Rák (06. 22-07. 22.) Jobb napot keresve sem találhatnál hivatalos, jogi és anyagi ügyek rendezésére, állásvadászatra, vagy éppen lobbizásra a környezetvédelem ügyében.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha ehetőséget teremtesz a szexre, ezt kedvesed díjazni fogja, de egy jótékonysági szervezet vagy alapítvány irányításában is fontos szerepet kaphatsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha a párod képes volna rendet teremteni zűrzavaros életében, neki ítélnék a Nobel díjat, ám egy spirituális közösség számára mindketten nyereségek lehettek.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Barátság vagy rokoni összeköttetés révén állásgondod megoldódik, és ha tényleg állást akarsz változtatni, vágj bele, esetleg cserélj munkahelyet vagy orvost!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Szerelemben, anyagiakban, vállalkozásban, kreatív munkában bízhatsz az intuíciódban, átadva magad az álmaidnak, a színek és az érzelmek erejének.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma mindenképpen történik valami, ami befolyásolhatja anyagi helyzetedet: remek üzleti ajánlat, lakásvásárlás, vagy jó hírt kapsz jelzáloggal kapcsolatban.

Bak (12. 22-01. 20.) Társadnak sok pénz megy át a kezén, anyagi sikereiből te is részesülsz, üzlettársi kapcsolat is megfelel magas szintű elvárásaidnak, esetleg túl is szárnyalja azokat,

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha ebben az időszakban változtatsz állást, annak pusztán anyagi indíttatása lesz, de ne hidd, hogy a párod csak akkor tart értékesnek, ha sokat keresel.

Halak (02. 20-03. 20.) Az érzelmi és a spirituális szinten működő kapcsolat nyújthat számodra elégedettséget, de munkahelyi főnökeid szórakoztatására is alkalmas a mai nap.

Ez is érdekelhet

Íme Leonardo DiCaprio 19 éves barátnő-jelöltje, aki miatt szétszedték az internetezők a színészt

Íme Leonardo DiCaprio 19 éves barátnő-jelöltje, aki miatt szétszedték az internetezők a színészt

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói