Az Oroszlán őrült helyzetbe kerülhet, az Ikreknek muszáj képeznie magát - Napi horoszkóp: június 7.

Hétfőn a nap első felében a Bika jegyében lévő Hold együttállásba kerül az Uránusszal, de a Vízöntő-Szaturnusz keresztezi a Holdat: váratlanul pénzhez juthatsz, de felháborodást érezhetsz, amikor valaki megpróbál korlátozni. Idén már kezded megszokni, hogy már semmi sem olyan, mint régen, a szabadságvágyad egyre erősebb, viszont úgy érezheted, hogy elvesztetted anyagi biztonságodat. Emiatt nagyon türelmetlen lehetsz, készen állsz a harcra és a lázadásra, bármibe is kerül, a gondtalanabb életért, ami legalább egy kis derűt, szabadidőt és könnyedséget adhat számodra.

Az Oroszlán őrült helyzetbe kerülhet, az Ikreknek muszáj képeznie magát - Napi horoszkóp: június 7.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) A nap gondjai a barátságra és az anyagi szívességekre vonatkoznak, ami azért nem tetszik, mert az érzéseknek és a kapcsolatoknak nem kell a profittal keveredniük.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha nem félsz az újtól, és nem utasítod el a változást, csinálhatnál valami szokatlant, feltéve, ha nem lenne az a szigorú Szaturnusz, aki útját állja a merész lépéseknek.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha tanulmányaidhoz tisztességes ösztöndíjat akarsz kapni, hogy anyagi lehetőségeidtől függetlenül képezd magad, harcolnod kell a társadalmi esélyegyenlőségért.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a barátod visszautasít egy kis anyagi segítséget, megsértődsz, a párod viszont nincs olyan helyzetben, hogy megajándékozzon a pénzen megvehető biztonsággal.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkahelyi kapcsolatodból nem lesz házasság, de amíg alkalmazkodsz és kizárólag a virtuális mezőben maradsz, addig sok őrült helyzetet élhetsz át.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha sikerül felismerned, hogy kollégád, külföldi munkaadód vagy egyik évfolyamtársad miféle magatartást várnak el tőled, alkalmazkodj az új szerepkörhöz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha nincs világos elképzelésed arról, milyen legyen üzleti vagy szexuális kapcsolatod, olyan helyzetben találhatod magad, amely nem a kedvedre való.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha a családod nem ért veled egyet, mert kiderült, hogy váratlanul indult kapcsolatod elhibázott lépés volt, be kell látnod, hogy rokonaidnak igazuk van.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Minden munkanap neked, de ez nem újdonság számodra, ráadásul ma még egyetlen megjegyzéssel egy kínos szakmai vagy üzleti témát is le kell zárnod.

Bak (12. 22-01. 20.) Kétségtelenül sikeres üzletasszony vagy, de most nem érdemes engedned a vad vágyaidnak.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A Szaturnusz és az Uránusz a mai napon semmit sem hagy megúszni, a családodnak viszont add tudtára, hogy semmi béklyó, követelés, és kötelezettség!

Halak (02. 20-03. 20.) Ne ragadjon el a frusztráció, hogy már nem rendelkezel azzal, ami eddig biztonságot adott, ám ha randira készülsz, légy feltűnő, hadd ájuljon el tőled a pasid!

Ez is érdekelhet

Íme Leonardo DiCaprio 19 éves barátnő-jelöltje, aki miatt szétszedték az internetezők a színészt

Íme Leonardo DiCaprio 19 éves barátnő-jelöltje, aki miatt szétszedték az internetezők a színészt

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói