Ma hangulatváltozás és nyugtalanság lesz jelen: Napi horoszkóp, június 9.

2021.június.9.

A Hold már az Ikrek jegyében halad, ahol sokféle érdeklődés merül fel. A reggeli órákban a Halak-Jupiterrel bezárt quadrát fényszöge túlzásokra, mértéktelenségre, szabálysértésre, tévedésekre hajlamosít és képtelen leszel tárgyilagos maradni. Szellemi és fizikai mozgékonyság, kereskedelmi készség jellemzi a mai napot, de az állhatatlanság, a gyakori hangulatváltozás és a nyugtalanság is jelen van. Annak ellenére, hogy a szakmai feladatok vitorlája jó széllel halad előre, oda kell figyelned a kommunikációra, mert ez a hét a szokásosnál sokkal több vitát hoz. Nagyon idegesítőnek találhatod, ha olyan emberrel kell foglalkoznod, aki nem hallgat rád. Ám az esti órákban a Hold és a Szaturnusz kedvező kapcsolata nem zárja ki az együttműködést és a kielégítő gazdasági eredményeket.

Ma hangulatváltozás és nyugtalanság lesz jelen: Napi horoszkóp, június 9.
Fotó: Shutterstock/GLAMOUR

Kos (03. 21-04. 20.) Gondolkodásod és kommunikációd délelőtt torzulhat, de elintézhetsz néhány kellemetlen telefonbeszélgetést, este viszont rég nem látott barátoddal futsz össze.

Bika (04. 21-05. 20.) A nap első felében védekezz a megbízhatatlan, tisztességtelen barátok, az élősködő rokonok ellen, a pénzt is be kell osztanod, este viszont kedvező ajánlatot kapsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A mai nap kiváló alkalom kiruccanásra, de a nap első felében kerüld a kényes témákat, maradj őszinte, mert még munkahelyi főnököddel is összekaphatsz.

Rák (06. 22-07. 22.) A személyes és anyagi kapcsolatokat tisztességtelenség és megtévesztés veszélyeztetheti, titkaidat a szokásosnál nehezebb lesz megőrizni, és nehezebb lesz feltárni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Vagyoni helyzeted ingatag, de társaságodban mindenkit elbűvölsz, munkahelyi macska-egér viszonyod mögött pedig egyre komolyabb érzelmek rejtőznek.

Szűz (08. 24-09. 23.) A szerencsésebb Szüzek kimagasló eredményt érnek el hivatásukban örömük mégsem lesz teljes, mert munkahelyi, házassági vagy jogi vitába bonyolódhatnak.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha lehetőséged van rá, hogy valami érdekeset csinálj – utazgass, megnézz egy izgalmas filmet, pótold tudásbeli hiányosságaidat, akkor tedd meg és élvezd!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Az üzleti tárgyalások sikerében nem bízhatsz, ezért fokozott óvatossággal járj el a szerződések aláírásakor, de az sem árthat, ha lassítasz az iramon.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ellenőrizd az összes e-mailt és feljegyzést, mielőtt megnyomnád a Küldés gombot, s ne azzal tedd próbára rokonaidat, hogy lehetetlen elvárásokkal állsz elő.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha kiderült, hogy nyári munkalehetőséged meghiúsult, és se munkád, se pénzed, hirtelen ötlettől vezérelve keresd fel a pasidat (rokonodat) és kérj tőle segítséget.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nem tudsz betelni kedvesed látványával, ő az, akire vártál, akivel el tudod képzelni életedet, de gondold meg kétszer is, mielőtt nagyobb kiadásokba vered magad

Halak (02. 20-03. 20.) Otthon csak ténferegsz, nem találod a helyedet, a pároddal mégse kapjatok össze jelentéktelen semmiségeken - este viszont valaki felbukkanhat a múltadból.

Ez is érdekelhet

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói