Napi horoszkóp: Merd vállalni a kockázatot - február 8.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint, hogy könnyebben lavírozhass a nehézségek között, vagy ügyesebben lovagolhass meg egy sikeresebb hullámot.

Napi horoszkóp: február 8.
Napi horoszkóp: február 8.
Fotó: IMaxTree/Glamour

A Halak jegyében lévő Vénusz ma a száműzött Bika-Uránusszal huncutkodik – ez a fényszög váratlan találkozást, művészeknek, tévészereplőknek kiugrást, elektronikus szakembereknek és vállalkozóknak nyereséget ígér. Gazdag fantáziád, merész ötleted pénzt hozhat a konyhára. De érdemes szakítani megrögzött szokásaiddal és kockázatot vállalni mind a szerelemben, mind pénzügyekben, a szabadságodról viszont nem mondasz le. Ha szeretnéd felfrissíteni unalmassá vált kapcsolatodat, lepd meg a párodat egy romantikus programmal! Egyesek átélik a „szerelem első látásra” helyzetet, de az Uránusz inkább az kötetlen kapcsolatoknak kedvez, semmint a tartós kötelékeknek. Érdemes felújítani társasági és üzleti kapcsolataidat, s ha munkára fogod művészi vénádat, váratlan bevételre tehetsz szert és olyan ajtók tárulnak fel előtted, amelyeken eddig hiába kopogtattál.

Kos (03. 21-04. 20.) Mivel a szerelemben és a házasságban fölöslegesek az anyagi kikötések, ne lépj le azonnal, ha a párod valami pénzügyi segítséget vagy drága ajándékot kér tőled.

Bika (04. 21-05. 20.) Kisebb vagyonra tehetsz szert azzal, hogy kilépsz a komfortzónádból, ráérzel az új trendekre, ráadásul egy szakmai kapcsolat révén megszerezheted álmaid állását.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha szeretnéd, hogy művészi adottságaidat elismerjék, akkor dobd be magad, de munkahelyi kalandod miatt könnyen egy intrika középpontjába kerülhetsz.

Heti horoszkóp: Nagy dolgok dőlnek el a napokban - február 6-12.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha úgy gondolod, hogy egyik barátod, aki üzleti ajánlatot közvetít, potenciális szerető lehet, fontos, hogy felismerd a jeleket, és jó irányba tereld a dolgokat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkádban és az üzleti életben a változás gyakran ijesztő kilátás, de nem mindig rossz: új főnököd, aki megátalkodott agglegény, kétértelmű ajánlatot tesz.

Szűz (08. 24-09. 23.) A természet találékonysággal áldott meg, de ne legyél túl elfoglalt a munkáddal, hiszen éppen ideje már, hogy hivatalos utadon kapcsolatba kerülj egy pasival.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Lázadsz a kiszolgálói szerep ellen a munkahelyeden, ám új megbízás és bevételi forrás a láthatáron, és talán te is beállsz a sorba üzletfeled hálószobája előtt.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Nem kedveled a meglepetéseket, de ma talán a számítógépednek köszönheted új kapcsolatodat, ám ha férjhez akarsz menni, ne ronts be rögtön a fiúd lakásába.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Használd ki kreativitásodat új ötletek kidolgozására, igyekezz összeegyeztetni a családi életet a munkával, s bízz benne, hogy a nap sikeres lesz számodra!

Éves kínai asztrológia: nézd meg, mit hoz neked a Nyúl éve az állatjegyed alapján

Bak (12. 22-01. 20.) Az üzeneteid kedvesebbek, mint valaha, egy rövid hivatalos vagy üzleti utazás a főnökkel feldobja a hangulatodat, s ne csodálkozz, ha még ma az ő ágyában kötsz ki.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ideje pénzt keresni, rokonaid ugyanis elvárják, hogy családfenntartó legyél, de ne érezd börtönnek a számodra máskor oly kedves családi környezetet.

Halak (02. 20-03. 20.) Ismerkedhetsz, partnert és üzletet hajthatsz fel az interneten, az üzleti életben is könnyebben érvényesülsz, s ne lepődj meg, ha dúsgazdag pasik zsonganak körül.

Kávé mellé asztrológia:

Ez is érdekelhet

Jennifer Lopez hasizmát most azonnal elfogadnánk

Jennifer Lopez hasizmát most azonnal elfogadnánk

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói