A Rákok ma közelebb kerülhetnek álmaikhoz - Napi horoszkóp: Május 14.

2021.május.14.

A mai nap legfontosabb eseménye a Jupiter jegyváltása, de nem sokáig, csak július végéig vendégeskedik saját hazájában, a Halakban. Magasabb szinten ez a misztikum és az Istenséggel való egyesülés, triviálisabb szinten: titkos ügyletek a kulisszák mögött. Jupiter a bőség bolygója, a tudással, utazással, jogi és vallási kérdésekkel társul. A Halak jegyében olyan tulajdonságokat jelképez, mint az együttérzés, képzelet, titkolózás, hiszékenység, mártírszerep. Az utazás újra aktuális lehet több hónapos elszigeteltség után. Mottó: ′′ Ne áldozd fel magad túlságosan, mert ha túl sok áldozatot hozol, már nem lesz más, amit adhatsz, és senki sem fog rád vigyázni." Karl Lagerfeld. Mivel ma a Hold az Ikrekben jár, kíváncsi vagy és képtelen leszel egy helyben ülni. Mindenféle kommunikációra és házon kívüli programra alkalmas ez a nap. A nap közepén, amikor a Holdat a Neptunusz támadja, légúti problémáid adódhatnak, valaki megpróbálhat átverni, de az sem kizárt, hogy kedved támad egy jó kis pletykálkodásra.

A Rákok ma közelebb kerülhetnek álmaikhoz - Napi horoszkóp: Május 14.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Intézd el a telefonhívásaidat, a levelezésedet, de a nap második felében ne dőlj be minden ajánlatnak, tanulj meg különbséget tenni fontos és érdektelen között!

Bika (04. 21-05. 20.) Talán úgy érzed, beszélned kell haszonleső, élősködő rokonoddal vagy barátoddal, hogy elmagyarázhasd, hogy nem látod értelmét a további kapcsolattartásnak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A munkád nagyobb figyelmet igényel, de bárkit megtréfálhatsz, csak a főnököt kerüld el, aki nem érti a tréfát, viszont érdemes lenne méregtelenítő napot beiktatnod.

Rák (06. 22-07. 22.) Közelebb kerülsz reményeidhez, de ha nyomaszt a személyes érintkezés hiánya, akkor se ne fogd vissza magad azért, mert félsz, hogy untatni fogod a partneredet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Igyekezz visszaadni a barátoktól kölcsönkért pénzt, értékeld át egyik kapcsolatodat, és gondold meg hogy vajon érdekedben áll-e, hogy fenntartsd.

Szűz (08. 24-09. 23.) A kapcsolataidban legyél sokkal figyelmesebb és önzetlenebb, de ha azon kapod magad, hogy a baráti köröd beszűkült, akár fel is hívhatnád egyik barátnődet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Lehet, hogy megerőltető út áll előtted, és elfáradsz, de ha a szokásosnál valamivel többször ugratnak, ne vedd sértésnek: talán te is képes vagy egy viccre.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Szórakozz gyakran, ám ha tudod, milyen felszínesek azok a kapcsolatok, amelyek csak szexen alapulnak, félrelépéseddel komoly csalódást idézhetsz elő.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Fordíts több figyelmet az otthoni, családi ügyekre, de óvakodj attól, hogy érzéseid elfojtásával próbáld elfelejteni érzelmi problémáidat vagy lelkifurdalásodat.

Bak (12. 22-01. 20.) A Jupiter segít abban, hogy könnyebben összehangolódj másokkal, ám ha rossz néven veszed partnered vagy rokonaid tréfáit, magadban kell keresned a hibát.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Javuló anyagi helyzet, de ne kérj olyan szívességet a kedvesedtől, amelyet kihasználásnak tart, vagy felkelti benne a gyanút, hogy vonzalmad alapja az érdek.

Halak (02. 20-03. 20.) Jupiterrel az oldaladon egyengetheted a karrieredet, de amikor csalódsz valakiben, ahelyett, hogy beszélgetnél vele, hajlamos lehetsz feladni vágyaidat.

Ez is érdekelhet

Koppenhágai divathét: a STAMM nyerte a Zalando Fenntarthatósági Díját

Koppenhágai divathét: a STAMM nyerte a Zalando Fenntarthatósági Díját

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói