A Rákok ma közelebb kerülhetnek álmaikhoz - Napi horoszkóp: Május 14.

2021.május.14.

A mai nap legfontosabb eseménye a Jupiter jegyváltása, de nem sokáig, csak július végéig vendégeskedik saját hazájában, a Halakban. Magasabb szinten ez a misztikum és az Istenséggel való egyesülés, triviálisabb szinten: titkos ügyletek a kulisszák mögött. Jupiter a bőség bolygója, a tudással, utazással, jogi és vallási kérdésekkel társul. A Halak jegyében olyan tulajdonságokat jelképez, mint az együttérzés, képzelet, titkolózás, hiszékenység, mártírszerep. Az utazás újra aktuális lehet több hónapos elszigeteltség után. Mottó: ′′ Ne áldozd fel magad túlságosan, mert ha túl sok áldozatot hozol, már nem lesz más, amit adhatsz, és senki sem fog rád vigyázni." Karl Lagerfeld. Mivel ma a Hold az Ikrekben jár, kíváncsi vagy és képtelen leszel egy helyben ülni. Mindenféle kommunikációra és házon kívüli programra alkalmas ez a nap. A nap közepén, amikor a Holdat a Neptunusz támadja, légúti problémáid adódhatnak, valaki megpróbálhat átverni, de az sem kizárt, hogy kedved támad egy jó kis pletykálkodásra.

A Rákok ma közelebb kerülhetnek álmaikhoz - Napi horoszkóp: Május 14.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Intézd el a telefonhívásaidat, a levelezésedet, de a nap második felében ne dőlj be minden ajánlatnak, tanulj meg különbséget tenni fontos és érdektelen között!

Bika (04. 21-05. 20.) Talán úgy érzed, beszélned kell haszonleső, élősködő rokonoddal vagy barátoddal, hogy elmagyarázhasd, hogy nem látod értelmét a további kapcsolattartásnak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A munkád nagyobb figyelmet igényel, de bárkit megtréfálhatsz, csak a főnököt kerüld el, aki nem érti a tréfát, viszont érdemes lenne méregtelenítő napot beiktatnod.

Rák (06. 22-07. 22.) Közelebb kerülsz reményeidhez, de ha nyomaszt a személyes érintkezés hiánya, akkor se ne fogd vissza magad azért, mert félsz, hogy untatni fogod a partneredet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Igyekezz visszaadni a barátoktól kölcsönkért pénzt, értékeld át egyik kapcsolatodat, és gondold meg hogy vajon érdekedben áll-e, hogy fenntartsd.

Szűz (08. 24-09. 23.) A kapcsolataidban legyél sokkal figyelmesebb és önzetlenebb, de ha azon kapod magad, hogy a baráti köröd beszűkült, akár fel is hívhatnád egyik barátnődet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Lehet, hogy megerőltető út áll előtted, és elfáradsz, de ha a szokásosnál valamivel többször ugratnak, ne vedd sértésnek: talán te is képes vagy egy viccre.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Szórakozz gyakran, ám ha tudod, milyen felszínesek azok a kapcsolatok, amelyek csak szexen alapulnak, félrelépéseddel komoly csalódást idézhetsz elő.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Fordíts több figyelmet az otthoni, családi ügyekre, de óvakodj attól, hogy érzéseid elfojtásával próbáld elfelejteni érzelmi problémáidat vagy lelkifurdalásodat.

Bak (12. 22-01. 20.) A Jupiter segít abban, hogy könnyebben összehangolódj másokkal, ám ha rossz néven veszed partnered vagy rokonaid tréfáit, magadban kell keresned a hibát.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Javuló anyagi helyzet, de ne kérj olyan szívességet a kedvesedtől, amelyet kihasználásnak tart, vagy felkelti benne a gyanút, hogy vonzalmad alapja az érdek.

Halak (02. 20-03. 20.) Jupiterrel az oldaladon egyengetheted a karrieredet, de amikor csalódsz valakiben, ahelyett, hogy beszélgetnél vele, hajlamos lehetsz feladni vágyaidat.

Ez is érdekelhet

10 dolog, amiben nem ciki, ha felnőttként is gyerek maradsz

10 dolog, amiben nem ciki, ha felnőttként is gyerek maradsz

GLAMOUR Horoszkóp

Ma inkább a saját fejed után akarsz menni - Napi horoszkóp: július 31.

Ma inkább a saját fejed után akarsz menni - Napi horoszkóp: július 31.

Sztárhírek

5 dolog, amivel Katalin hercegné formában tartja magát

5 dolog, amivel Katalin hercegné formában tartja magát