A Halaknak változtatni kell, a Kosok pedig tegyenek rendet az életükben - Napi horoszkóp: Május 16.

2021.május.16.

A Hold vasárnap is a Rák jegyében halad: a reggelt kivéve semmi említésre méltó nem történik, hacsak az nem megy eseményszámba, hogy végre ismét összejön a család. A Hold és a Mars együttállása kedvez az építkezésnek és a lakásfelújításnak, ráadásul végre a sarkadra állhatsz. A passzív harag vagy az elfojtott düh viszont gyomorpanaszokat okozhat. Szívesen adsz ajándékot, készítesz valami ételkülönlegességet, vagy felajánlod az ágyad, de gondoskodó, védelmező hajlamod túlzott mértéket ölthet, átcsaphat játszmákba. A pasik ismerkedési próbálkozásait ne fojtsd el csírájukban, de csak olyan típusnak mondj igent, aki nem szégyelli kimutatni érzelmeit. Ma ugyanis nem érzel kedvet a szexhez, ha nem vagy olyan hangulatban.

A Halaknak változtatni kell, a Kosok pedig tegyenek rendet az életükben - Napi horoszkóp: Május 16.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Érdemes lenne rendet teremteni a lakásban, megosztani rokonaiddal a háztartási munkát, de tűzre-vízre vigyázz, és egy nyitva felejtett csap is bajt okozhat.

Bika (04. 21-05. 20.) Boldoggá tesz, ha kikérik a véleményedet, de hozz helyre minden kárt, amit reggeli dühkitöréseddel okozol, még jobb viszont, ha nem fortyansz fel olyan hamar.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma anyagi ügyekkel kell foglalkoznod, s ameddig anélkül tudsz több pénzt keresni, hogy túlságosan mohó, kapzsi vagy erőszakos lennél, addig jól csinálod.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a hivatásodban vinni akarod valamire, fontos, hogy kiállj érdekeid mellett, de az otthonodban, családodban már magad határozhatod meg a játékszabályokat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a reggeli órákban bezárkózol, és érzelmileg elhatárolódsz hozzátartozóidtól, felhalmozódó nyugtalanságod mindent elsöprő haragként törhet ki belőled.

Szűz (08. 24-09. 23.) Biztos, történni fog valami barátod, támogatód és közted, hiszen az érzékeidre is hat, de végtére is mi baj származhat belőle, ha hagyod, hogy elragadjon az ár.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha dühös vagy karrierista párodra, gondold át a helyzetet, mielőtt elkezdenél duzzogni - passzív agresszióddal, szeszélyes kitöréseiddel csak magadnak árthatsz.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha a munkád miatt külföldön tartózkodsz, valószínűleg azzal vezeted le a feszültségedet, hogy amit a megbízód eléd tálal, azt mind magadba tömöd.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Keresd fel személyesen a hiteleződet, ajánld fel neki, hogy havi részletekben visszafizeted a tartozásodat, de bátran engedd szabadon érzéki énedet!

Bak (12. 22-01. 20.) Ha eddig arra vártál, hogy találkozhass egy családszerető, házias pasival, mindent elpuskázhatsz, ha hirtelen rárontasz - de vajon miért pont veled ilyen bősz?

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nincs apelláta, nem várhatsz egy munkával tovább, különben lépéshátrányba kerülsz - ezt a békés napot legfeljebb csak egy reggeli szóváltás ronthatja el.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne csak jó szerető, hanem jó szülő is legyél: teremts olyan légkört, amelyben a párod és csemetéd is úgy érzi, számodra ők a legfontosabbak az életben.

Ez is érdekelhet

Így reagált Jennifer Lopez arra, hogy Ben Affleck látványosan unta a Grammy-gálát

Így reagált Jennifer Lopez arra, hogy Ben Affleck látványosan unta a Grammy-gálát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói