Napi horoszkóp: Szenvedélytől fűtött nap előtt állunk – március 19.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint, hogy könnyebben lavírozhass a nehézségek között, vagy ügyesebben lovagolhass meg egy sikeresebb hullámot.

Napi horoszkóp: március 19.
Napi horoszkóp: március 19.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Mielőtt a Halak-Merkúr reggel száműzetéséből a Kos jegyébe költözne április 3-ig, vasárnap reggel harmonikus kapcsolatba kerül a Bak-Plútóval, mely konstelláció mély, tartalmas beszélgetéseket, tárgyalásokat és gondolatokat jelez. A Merkúr és a Plútó barátságos fényszöge a reggeli órákig társadalmi sikereket, aktív képzelőerőt és anyagi előnyöket biztosíthat számunkra. Gyanús üzelmeket nyomozhatunk ki, bekerülhetünk a hírekbe, foglalkozhatunk a reinkarnáció és a halál utáni élet kérdésével, az adókkal, és a közös pénzügyekkel kapcsolatban pedig jó megoldások születhetnek. Ám amikor a Merkúr vasárnap reggeltől már a Kos jegyében jár, gondolkodásunk gyors, de szenvedélyes, és gyakran erőszakosak lehetünk a vitákban. Jellemző a Merkúrnak erre a pozíciójára az akció, a határozott elszántság, és az a hajlam, hogy mindig kendőzetlenül kimondjuk, amit gondolunk.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha nincs állásod, mérd fel a munkaerőpiacot, foglalkozz vállalkozásoddal, de a mai napon könnyű lesz párbeszédet folytatnod azokkal, akiktől új megbízást kaphatsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha találkozol a barátaiddal, hasznos pénzügyi tippeket kaphatsz tőlük, kemény munkád is meghozza gyümölcsét: minden álmod és ambíciód megvalósulhat.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A munkahelyeden, kapcsolataidban és az üzleti életben hasznodra válik az előrelátás, de tudnod kell, hogy amit mondasz, annak anyagi következményei lehetnek.

Így hódíthatod meg a titokzatos és mély érzésű Skorpió férfit

Rák (06. 22-07. 22.) Szerelmi életedben összejöhetsz valakivel, akivel egyformán gondolkodtok, elcsábíthatod partneredet, de soha ne keverd össze a magánéletet és a hivatást.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ígéretes szakmai, üzleti lehetőségek, anyagi téren jobban elengedheted magad, egy városon kívüli utazáson pedig újra fellobbanhat a szenvedély tüze.

Szűz (08. 24-09. 23.) A dolgok mélyére akarsz eljutni, működőképessé válhat egy szakmai-üzleti kapcsolat, s elég bátor vagy ahhoz, hogy szexuális vágyaidról is kertelés nélkül beszélj.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Családi, munkahelyi vitáidat elsimíthatod, de ha megkapsz egy állást, az azért lesz, mert a cégnek szüksége van rád, viszont halaszd el a fontosabb beszélgetéseket.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A plátói kapcsolat nem neked való, ezt be is bizonyítod partnerednek, vállalkozóként könnyen boldogulsz, és egy piaci eseményt is meglovagolhatsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Hibát követsz el, ha reggel elszámoltatod párodat az idejével, és az anyagiakkal is, de ha hiszel jelenlegi kapcsolatodban, akkor próbálj meg harcolni érte.

Hogyan hódíts meg egy Halak férfit? Mutatjuk, minek képtelen ellenállni

Bak (12. 22-01. 20.) Fejlesztheted kommunikációs tudásodat, tisztázhatod zűrösebb ügyeidet életed számos területén, de légy nyitottabb a családoddal és a kollégákkal való párbeszédre.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne erőltesd másokra a véleményed, viszont találkozhatsz valakivel, aki osztozik az érdeklődésedben, hobbidban, és akivel szenvedélyes kapcsolatot alakíthatsz ki.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha barát vagy rokon közvetítésével találtál egy jó pasit, küldj neki szexi üzenetet, de feltűnhet valaki a láthatáron, aki kielégíti szellemi és anyagi igényeidet.

Kezdd a csillagokkal a napot:

Ez is érdekelhet

„Akkor fulladok meg, ha csöndben maradok” – a GLAMOUR Women of the Year Az év hősnője díj nyertesével, Mérő Verával beszélgettünk

„Akkor fulladok meg, ha csöndben maradok” – a GLAMOUR Women of the Year Az év hősnője díj nyertesével, Mérő Verával beszélgettünk

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói