Napi horoszkóp: Hallgass a megérzéseidre - március 3.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint, hogy könnyebben lavírozhass a nehézségek között, vagy ügyesebben lovagolhass meg egy sikeresebb hullámot.

Napi horoszkóp: március 3.
Napi horoszkóp: március 3.
Fotó: IMaxTree/Glamour

A Merkúr már a Halak jegyében tempózik 19-éig, ahol száműzetésbe került: ha képtelen vagy dönteni a dolgok logikus vagy ösztönös megközelítése között, akkor jársz jól, ha a megérzéseidre hallgatsz. A Halak Merkúr erősíti a másokba való beleérző készségünket, a racionalitás viszont hiánycikknek számít. A Hold délutánig a Rák jegyében halad: amikor reggel a Neptunuszhoz csatakozik, gondoskodó, önzetlen, kreatív és házias leszel. Meditálj, vagy szeretkezz! Kora délután viszont, amikor a Hold szembenállásba kerül a Plútóval, ne hagyd magad manipulálni, befolyásolni és irányítani, de gondolj valami olyasmire, amin változtatni szeretnél. Ne veszekedj a családdal, mert hatalmi harcok robbanhatnak ki. A Hold a Plútó-támadás után rögtön jegyet vált, belép az Oroszlánba, így magától értetődik, hogy a figyelem középpontjába akarsz kerülni. Mivel az Oroszlán a kreativitás, és a színpad jelképe, élő szerepmodellként szolgálhatsz környezeted számára, de akár közönség előtt is szerepelhetsz.

Kos (03. 21-04. 20.) Gondoskodó, házias hajlamaid kerülhetnek előtérbe családi életedben, ám ha szerelemre vagy házvásárlásra vágysz, ezen a pénteken mindez lehetséges lesz.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha távol vagy az otthonodtól, honvágy gyötörhet, s ha bizalmatlanság gyötör, derítsd ki, mi takargatni valója lehet a párodnak, este viszont szánj időt a családra.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Nem mondasz le a pillanatnyi örömökről, mégis tegyél félre egy összeget vészhelyzetekre, de az esti órákban legyen időd beszélgetni és szórakozni másokkal.

Havi horoszkóp: A legmerészebb álmaid is megvalósulhatnak márciusban

Rák (06. 22-07. 22.) A mai napon a család a legfontosabb számodra; délutánig ne moss vagy vágass hajat, ám ha később bemész a városba, biztos, hogy veszel valamit, ami új és divatos.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha az állásod nem felel meg az igényeidnek, tedd fel a kérdést magadnak, vajon miért érzed így, de este már nem érdemes kicsinyes dolgokkal foglalkoznod.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha eleged van már abból, hogy a pároddal vagy a kedveseddel cukiskodj, duzzogás helyett öntsd ki a lelked egy együtt érző barátnődnek, aki megnyugtat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Önként vállalt túlóráiddal meglágyíthatod főnököd szívét, de ne hagyd, hogy a munkahelyi elvárások megnehezítsék a barátnőiddel való kapcsolattartást.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma ne indulj hosszabb útra, viszont adódhat olyan helyzet, amikor a manipuláció és az erélyes fellépés helyénvaló, de csak végszükség esetén kockáztasd meg.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Pénzügyeid rendbetételéhez készíts tervet, hogy elkerüld a felesleges kiadásokat, megállapíthatod viszont, hogy utazás közben vásárolni sokkal nyugodtabb.

Így élhetsz sokáig a csillagjegyed szerint

Bak (12. 22-01. 20.) Ha a párod megint duzzog valamiért, semmi bajod nem származik abból, ha kikapcsolod az agyadat, és az ösztöneidre hallgatva átadod magad a szenvedélynek.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Képes leszel túljutni a munkahelyi nehézségeken, ha rászánod a szükséges időt és a kemény munkát, a nap második felében viszont kiléphetsz a közönség elé.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a párod feltűnően sokat foglalkozik a gyerekkel, téged akar levenni a lábadról, ám annak is itt az ideje, hogy learasd munkád gyümölcsét és szórakozz egy kicsit.

Kávé mellé asztrológia:

Ez is érdekelhet

Minden, amit tudnod kell, mielőtt fülpiercinget lövetsz

Minden, amit tudnod kell, mielőtt fülpiercinget lövetsz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

PR

Mi jelzi, ha túl sokat stresszelünk? Így üzen a lélek és a test (x)

Mi jelzi, ha túl sokat stresszelünk? Így üzen a lélek és a test (x)

PR

Ilyen következményekkel járhat egy drasztikus fogyókúra (x)

Ilyen következményekkel járhat egy drasztikus fogyókúra (x)

PR

Hüvelyszárazság szülés után. Mit tehetünk ellene? (x)

Hüvelyszárazság szülés után. Mit tehetünk ellene? (x)

PR

Minden, amit a Kardashian-nővérek vállalkozásairól mindig is tudni akartál (x)

Minden, amit a Kardashian-nővérek vállalkozásairól mindig is tudni akartál (x)