Napi horoszkóp: Sikerre számíthatsz - március 8.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint, hogy könnyebben lavírozhass a nehézségek között, vagy ügyesebben lovagolhass meg egy sikeresebb hullámot.

Napi horoszkóp: március 8.
Napi horoszkóp: március 8.
Fotó: IMaxTree/Glamour

A nemzetközi nőnapot március 8-án tartják, több mint 100 éve. Ma felhívhatjuk a figyelmet a nők jogaira, s talán az egyenjogúságért küzdünk. A Szűzben lévő Hold miatt talán túlságosan válogatós vagy, amikor társat keresel. Jogod van a válogatáshoz, amikor a megfelelőt keresed, de félő, hogy túl magasra állítod a mércét. Ezen a különleges napon, amelyet a nőknek szentelünk, a szerelem és a munka terén nagy változásokra számíthatunk. Sok szinglinek lesz esélye találkozni valakivel, aki képes megváltoztatni az életét, míg több pár megerősítheti kötelékét. Ami a munkát illeti, lehetőség nyílik szakmai fejlődésre, amely újabb sikerekhez vezethet. Reggel ugyan a Szűz-Hold és az Ikrek-Mars quadrát fényszöge izgatottá, vitatkozóvá és kapkodóvá tehet. Szinte ugyanakkor a Hold és a Halak-Neptunusz szembenállása miatt egyesek alkoholhoz és drogokhoz fordulhatnak, hogy meneküljenek a valóság kellemetlen tényei elől. Jobban járnál, ha kiélnéd kreativitásodat a festéstől a zenélésig. A nap közepén a Hold és a Bak-Plútó trigon hatására érzelmi életed aktív, s talán abból élhetsz meg, amihez értesz, és amit szeretsz csinálni. Mivel a Hold kora délután már belép a Mérlegbe, végre felébred benned a vágy, hogy párt alkoss valakivel. Nőnapon bevetheted szépségápolási arzenálodat, ha délután vagy este randira készülsz. Szükséged van társaságra, ahol a legszeretetreméltóbb oldaladat mutatod.

Kos (03. 21-04. 20.) A férfiak ne feledkezzenek meg nőnemű munkatársaikról, jól esne nekik egy szál virág; ha szingli vagy, valaki közeledik hozzád és tökéletes modorával meg is nyer magának.

Bika (04. 21-05. 20.) Képes leszel hatékony stratégiát kidolgozni szakmai és pénzügyi gyarapodásod érdekében, ám ha a párod felébreszti benned a vágyat, bevetés előtt követheted a divat szeszélyeit.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egyetlen fillért se fektess a családi vállalkozásba anélkül, hogy meg ne beszélnéd az érintettekkel, ám ha szórakozásra van módod, megismerhetsz egy magával ragadó pasit.

Heti horoszkóp: Felpezsdülnek a mindennapjaid - március 6-12.

Rák (06. 22-07. 22.) Aki egy szerelmi kapcsolat elején tart, ne aggódjon, ha mégsem úgy folyik minden, mint egy romantikus regényben, ám együtt biztosan megtaláljátok a legjobb megoldást.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha társas üzleted bedőlt vagy veszteséget termel, nyomozd ki, mi lehet ennek az oka: csinálj nagyobb forgalmat, este viszont valaki együtt akar vacsorázni veled.

Szűz (08. 24-09. 23.) Harcolsz egy üzemi bizottság létrehozásáért, a párodat pedig akkor győzheted meg arról, hogy összetartoztok, ha egymáséi lesztek; a pénzügyek rendben vannak, de maradj óvatos.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Részt kell vállalnod a ház körüli munkákból és a kiadásokból is, a pasid pedig sok mindent tenne szívesen veled, csak egyetlen dolgot nem: üzleti ügyeket bonyolítani veled.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha a munkádban találkozók, ajánlatok, vizsgák szerepelnek, gyűjts információkat a probléma megoldásához, barátodat pedig tanítsd meg, hogyan győzze le gátlásait.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A múlt és a jövő közt ingadozva, ha választás előtt állsz, nem lesz könnyű döntést hoznod, de fogadd el barátaid és ügyfeleid gáláns meghívását: nem fogsz csalódni.

A Szűz Telihold lehetőséget ad, hogy megváltoztasd a sorsod - már csak élned kell vele

Bak (12. 22-01. 20.) A szervezettség alapkövetelmény számodra, ám ha a dolgok nem úgy mennek, ahogy szeretnéd, ne legyen bűntudatod, ha a céges bulin szórakozol, miközben a párod dolgozik.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma a kevésbé látványos, ám jól fizető munkákat vállald el, s ha valaki ellopta tőled a showt az elmúlt napokban, ma visszatérhetsz, hogy főszereplőként taposd a színpadot.

Halak (02. 20-03. 20.) Nőnapon nem lesz kedved eljátszani a tökéletes háziasszony szerepét, ám ha rendmániás pasid rendet teremt szabálytalan életedben, akár filmet is forgathatnának róla.

Kezdd a csillagokkal a napot:

Ez is érdekelhet

Minden, amit tudnod kell, mielőtt fülpiercinget lövetsz

Minden, amit tudnod kell, mielőtt fülpiercinget lövetsz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

PR

Mi jelzi, ha túl sokat stresszelünk? Így üzen a lélek és a test (x)

Mi jelzi, ha túl sokat stresszelünk? Így üzen a lélek és a test (x)

PR

Ilyen következményekkel járhat egy drasztikus fogyókúra (x)

Ilyen következményekkel járhat egy drasztikus fogyókúra (x)

PR

Hüvelyszárazság szülés után. Mit tehetünk ellene? (x)

Hüvelyszárazság szülés után. Mit tehetünk ellene? (x)

PR

Minden, amit a Kardashian-nővérek vállalkozásairól mindig is tudni akartál (x)

Minden, amit a Kardashian-nővérek vállalkozásairól mindig is tudni akartál (x)