Napi horoszkóp: Megtalálhatod a lelki társad - november 10.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint, hogy könnyebben lavírozhass a nehézségek között, vagy ügyesebben lovagolhass meg egy sikeresebb hullámot.

Napi horoszkóp: november 10.
Napi horoszkóp: november 10.
Fotó: IMaxTree/Glamour

A Skorpió-Merkúrt a Vízöntő-Szaturnusz támadja, ami egy fölösleges pesszimizmus előhírnöke. Ez a konstelláció kapzsiságot, gyanakvást, makacsságot, kommunikációs és közlekedési akadályokat, elutasítást, szerződésbontást, meghűlést, kellemetlen kritikát és vitákat okoz. Ám a Skorpió-Vénusz és a Halak-Neptunusz harmonikus fényszöge kedvez a karitatív, kreatív és művészi tevékenységeknek, s egyesek talán még a lelki társukat is megtalálják. Most még egy csúf békából is királyfi lehet. Szerelmi kapcsolatodat a feltétel nélküli szeretet és az áldozatvállalás jellemzi. Önzetlenséged nem csak a jótékonysági akcióknak kedvez, hanem a pénzügyi világban is megnyithatja mások szívét – és zsebét. A szerelem vezérelte szex is csodálatos dolog, de a romantikus gesztusok és a lelki tényezők ma fontosabbak lehetnek, mint maga az aktus.

Kos (03. 21-04. 20.) Igyekezz behajtani a kintlévőségeidet, mert üzleti partnered vagy adósod anyagi helyzete rosszra fordulhat, de szexepiled kapóra jöhet egy üzlet megszerzése során.

Bika (04. 21-05. 20.) Hivatásodban és anyagi ügyeidben kellemetlen kérdésekre kell válaszolnod, de valakit elbűvölhetsz, üzleti kapcsolatod viszont alkalmazkodást követel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Idegességedben több embert is megbántasz, téged is megsértenek, de művészként sikeres leszel, s az irodában becserkészheted a férfinem egyik díszpéldányát.

Ezekkel a mágikus szokásokkal minden reggeled varázslatos lesz

Ezekkel a mágikus szokásokkal  minden reggeled varázslatos lesz

Rák (06. 22-07. 22.) A pasid vagy rokonod tart tőled egy kicsit, mert kilested üzleti titkait, de kellemes meglepetésként éri, hogy egy másik, művészi, gyengéd és erotikus éned is van.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A szakmai és anyagi gondok felőrlik az idegrendszeredet, de nem segít, ha ezért másokat okolsz, és ha szeretőd, üzlettársad pénze nem jön, baj lesz a cégeddel.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha csalódtál valakiben, akivel egy mélyreható beszélgetés ideje nem megfelelő, akkor ne erőltesd, de mi lenne, ha elfogadnád egy másik hódolód üzleti ajánlatát?

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szerelemben, pénzügyekben rád jár a rúd, s ha valamiről nem beszélsz, attól az még létezik – művészként jól keresel, de ne maradj a munkád rabszolgája.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Egy kínos családi vagy anyagi kötelezettség lelombozhat, de színpadra állhatsz művészként, erotikus műsoroddal pedig a párodra gyakorolhatsz hatást.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kommunikációs blokkot érezhetsz, elakadhatsz szellemileg, de romantikus napod lesz a pároddal, ha a munkahelyi gondokat az ajtón kívül hagyod.

Kínai asztrológia: a Fém-Disznó hónapja rengeteg lehetőséget tartogat számodra

Kínai asztrológia: a Fém-Disznó hónapja rengeteg lehetőséget tartogat számodra

Bak (12. 22-01. 20.) Barát, kolléga ferde szemmel néz rád, ha lenyúlod az ügyfeleit, ám ha a megfelelő pillanatra vársz, hogy végre megismerd lelki társadat, ma van az a nap.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kicsinyes anyagi érdekek összecsapása várható a munkahelyeden, viszont a Vénusz-Neptunusz rezgéseket a művészetekben érdekelt Vízöntők nagyra értékelik.

Halak (02. 20-03. 20.) Képtelen vagy kommunikálni a pároddal és barátaiddal, de művészként vagy üzletasszonyként vibráló színeket varázsolhatsz egy gazdag pasi életébe.

Kávé mellé asztrológia:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője