Napi horoszkóp: Ma ne higgy a tündérmesékben - november 25.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint, hogy könnyebben lavírozhass a nehézségek között, vagy ügyesebben lovagolhass meg egy sikeresebb hullámot.

Napi horoszkóp: november 25.
Napi horoszkóp: november 25.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Az éjszakai-hajnali időszakban a Nyilas-Hold és az Ikrek-Mars szembenállása agresszívvé, harciassá és kapkodóvá tehet, ami nem vezet jóra. Mivel a mai napon a Holdat a Halak-Neptunusz és a Jupiter is támadja, könnyen túlköltekezhetünk, esetleg attól tartunk, hogy kapcsolatainkban túl sok igénynek kell megfelelnünk. De nem ártana feladni azokat a szokásainkat, amelyek csak csalódást és veszteséget okoztak számunkra. Ez a hatás önámításra való hajlamot, túlérzékenységet, téveszméket és idegrendszeri zavarokat is okozhat. Nem éppen jó ötlet pénzt fektetni ingatlanba vagy lakásfelújításba, de kockázatvállalásra vagy szerencsejátékra is alkalmatlan a mai nap, mivel az érzelmeket nehéz ellenőrzés alatt tartani. Este viszont a Bak-Hold hatására céltudatosságod felülmúlhatatlan.

Kos (03. 21-04. 20.) Ez az idealizmus napja, de fennáll a túlzás és megtévesztés veszélye is, meditációd témája viszont változatos: szerelem, béke és igazságosság a világban.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha bizonytalannak érzed magad pénzügyeidet illetően, új bevételi forrásokat keresel, de nem ártana egy baráti-üzleti kapcsolatot bizonyos feltételekhez kötnöd.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Pároddal tervezel programot, de szeretteid is igényt tartanak rád - a nap második felében viszont az érzelmek és a karrier közötti huzavona megkettőzve érződik.

Heti horoszkóp: A csillagok sikert ígérnek - november 21-27.

Rák (06. 22-07. 22.) Jobban fogod érezni magad, ha pontosan tudod, hol tartasz munkahelyi és rokoni kapcsolataidban, ahelyett, hogy megpróbálnád letagadni elbizonytalanodásodat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha mindegyik online randid során élősködő alakra bukkantál, akkor frissítsd online társkereső játékodat, de ma a megbocsátást sem árt gyakorolnod.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ma óvatosnak kell lenned, ha döntést akarsz hozni a munkahelyeden, de ha riválisod lenyúlta a munkádat, most drukkolhatsz, hogy neki se jöjjön be a dolog.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Egyik rossz munkahely és randevú a másik után, de itt az ideje egy kis online párkeresésnek – csak adj teret az éberségnek az internetes ismerkedések során.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kiadásaid, kifizetnivalóid folyamatosan nőnek, de felhasználhatnád partnered cégét vagy akár a sajátodat is, hogy azzal csalogass vissza néhány régi vevőt.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Váratlan hívást vagy üzenetet kaphatsz valakitől, akivel korábban randiztál, de alaposan fontold meg, hogy valóban újra ki akarod-e nyitni előtte az ajtót.

Ezekkel a mágikus szokásokkal minden reggeled varázslatos lesz

Bak (12. 22-01. 20.) Tisztázd, mit is akarsz, attól függően, hogy mit keresel, de mind a munkahelyeden, mind a párkapcsolatodban ma bizonyítanod kell a megbízhatóságodat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Barátságaidban és anyagi ügyeidben ne higgy a tündérmesékben és próbáld meg fékezni a lelkesedésedet, különben elragad, és letéríthet az egyenes útról.

Halak (02. 20-03. 20.) Szakmai kapcsolatot ápolsz külföldiekkel, ám ha az a személy érdekel, akivel munka közben találkozol, vigyázz, mert a kellemes modor mögött számítás lapul.

Kávé mellé asztrológia:

Ez is érdekelhet

Borbély Alexandra tündéri babafotót osztott meg kislányáról

Borbély Alexandra tündéri babafotót osztott meg kislányáról

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói