Napi horoszkóp: felszabadult szex, pénzügyi sikerek szombatja lehet ez - október 2. szombat

2021.október.2.

A Vénusz és a Plútó harmonikus fényszöge a szeretet, az anyagi biztonság, a szex és az üzleti ügyek fontosságára hívja fel figyelmünket. Egyesek jómódú társra vadásznak, de sokkal többre vágynak futó testi kapcsolatnál. Szükségét érezhetjük, hogy megvalljuk érzelmeinket a szeretett személynek, de ezen a hétvégén ígéretes üzleti kapcsolatok, befektetések és társulások is születnek.

 Napi horoszkóp: október 2. - izgalmas erotikus kaland, biztató anyagi kilátások
Napi horoszkóp: október 2. - izgalmas erotikus kaland, biztató anyagi kilátások
Fotó: Shutterstock/GLAMOUR

A pénz és a szex függőséget teremthet a kapcsolatodban, de gyönyörű, tabuk nélküli, intenzív órákat élhetsz át a szerelemben. Az erotikus vágyakat nem lehet, de nem is kell elfojtani. Lehet, hogy találkozol valakivel, akit egy ideje nem láttál, és nagyon örülsz neki, de az sem lenne meglepő, ha közös vállalkozásba kezdenél a pároddal.

Kos (03. 21-04. 20.) Üzleti ügyeidben, vállalkozásban előnyös fordulat, ráhajthatsz egy gazdag pasira, de azzal is tisztában kell lenned, hogy a szerelem – üzlet, pénz kérdése is.

Bika (04. 21-05. 20.) Izgalmas dolog egy másik emberhez közeledned, és ha sikerül a párod szexuális igényeit kielégítened, talán még a kezedet is megkéri, de óvakodj a féltékenységtől.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha vissza akarod tartani kedvesedet a félrelépéstől, le kell vetkőznöd a gátlásaidat, és mielőtt a kapcsolatod túl szorossá válna, derítsd ki párod anyagi helyzetét.

Rák (06. 22-07. 22.) Elfogadod a párodat, de vannak pillanatok, amikor bizalmatlanná és birtoklóvá válsz, a szex viszont eszköz lehet arra, hogy közelebb kerülhess társadhoz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ingatlannal kapcsolatos probléma, munkahelyi nézeteltérés hamarosan megoldódik, emiatt nem kell aggódnod, de ne érdekeljen a kollégák hatalmi harca.

Szűz (08. 24-09. 23.) A mai bolygóállás a szerelmi, szexuális és pénzügyi kötelékek intenzívebbé tételét segíti elő, üzleti kapcsolatod pedig nem áll messze a párkapcsolattól.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A pénzen megvásárolhatod az élvezeteket, de megveheted rajta a biztonságodat is, s ha ingatlan-adásvételen töröd a fejed, fogadj el egy pompás ajánlatot.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kedvesedet most meggyőzheted arról, hogy számára te vagy a főnyeremény – ha a kellő időben beveted a csábítás összes fegyverét s egy kis önreklámot.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Elmélyíthetsz egy titkos viszonyt, barát vagy kolléga ráhangolódik fontos szükségleteidre, de ne hagyd, hogy elvegyenek tőled valamit, ami értékes számodra.

Bak (12. 22-01. 20.) Attól félsz, hogy a közös munka és a szex megrontja munkakapcsolatodat, de most a kapcsolatodban beálló változás nem okozhat problémát.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Egyik munkatársad kiválóan végzi ugyan a munkáját, de nagy szoknyavadász és manipulátor, úgyhogy az lenne a legjobb, ha kellő távolságot tartanál tőle.

Halak (02. 20-03. 20.) Üzleti ügyeidben sikeresebb vagy, ha ismerőseid támogatnak, közelebb kerülhetsz szponzorodhoz is, aki kezdi komolyan venni kapcsolatotokat.

Ez is érdekelhet

A legjobb immunerősítő trükkök, amiket neked is tudnod kell

A legjobb immunerősítő trükkök, amiket neked is tudnod kell

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

Heti horoszkóp: Félreértések, bizonytalanság jellemzi a hetet - Október 25-31.

Divathírek

Íme kedvenc boszorkányaink, hogy inspirálják a halloweeni jelmezedet

Íme kedvenc boszorkányaink, hogy inspirálják a halloweeni jelmezedet