Napi horoszkóp: Kövesd a céljaidat! - szeptember 4.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – a Bika új feladattal kerül szembe, a Mérleget hiányolják a szerettei, a Skorpiónak pénzre van szüksége. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: szeptember 4.
Napi horoszkóp: szeptember 4.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Mivel a Hold a Nyilas jegyében jár, kedvez tudásod és ismereteid bővítésének, a túrázásnak és a világnézeti témák iránti érdeklődésnek. Délelőtt a Nyilas-Hold és a Vízöntő-Szaturnusz barátságos fényszöge növeli felelősségérzetedet, üzleti érzékedet és szervezői adottságodat. Mivel könnyen megy a kapcsolatteremtés, képes leszel arra, hogy beilleszkedj családi, szakmai és baráti közösségedbe és megfontoltan kövesd céljaidat. Remek alkalom nőkkel való csoportos összejövetelre, és fontos kérdések megvitatására. Ám este a Hold és a Halak-Neptunusz quadrát fényszöge álmodozó hajlamot, passzivitást, önámításra és mártíromságra való hajlamot, túlzott érzékenységet és idegrendszeri zavarokat okozhat. Utazás közben bajba kerülhetsz, és ha elalvás előtt horrorfilmet nézel vagy ittasan fekszel le, rémálmaid lehetnek.

Kos (03. 21-04. 20.) Ez az idealizmus és a barátság napja, de hivatalos ügyeidben is érdemes eljárnod, az esti órákban viszont fennáll a túlzás, megtévesztés és az önámítás veszélye.

Bika (04. 21-05. 20.) Új, ismeretlen feladattal kerülhetsz szembe, de hagyd magad bevonni csapatodba vagy egy üzleti körbe, ahol a többiek elképzelései és érdekei egyeznek a tiéddel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Pároddal tervezz közös programot, de szeretteid is igényt tartanak rád, az esti órákban viszont a kapcsolatod és a karrier közötti huzavona megkettőzve érződik.

Rák (06. 22-07. 22.) Egy kis szerencse szakmai és üzleti fronton, és ha rendelkezel látnoki erővel, bizonyos eseményeket előre láthatsz, ha jobban odafigyelsz az ösztöneidre.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Érzékeny a májad, ám nem annyira, hogy emiatt lemondj egy vacsorameghívást, de óvakodj a kuruzslóktól, a haszonlesőktől, mert még megkopasztanak.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nehezen kapsz új munkahelyet, ráadásul álmodozó pároddal is nehéz együtt élni, aki romantikára vágyik, te viszont amilyen józan vagy, nem hiszel a létezésében.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szeretteid és a párod is arra ösztönöznek, hogy több időt tölts velük, és hogy elérhető legyél számukra, így nem is csoda, ha tanácsért is hozzád fordulnak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Túl optimista és nagylelkű vagy, sok remek ötlet és reformprojekt pattan ki a fejedből, de hiányzik egy alapvető feltétel: a pénz, ami nélkül nem megy semmi.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma nagy szükséged van arra, hogy gyarapítsd ismereteidet, ám ha az üzleti életben szerencsés leszel, akkor családi téren vagy ingatlanfronton lehet peches.

Bak (12. 22-01. 20.) Lehet, hogy újra megpróbálsz kapcsolatba lépni az exeddel, de a pletykáktól, intrikáktól tartsd távol magad, hadakozni ellenük csak úgy lehet, ha odébbállsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Lesznek érdekes találkozásaid, és ha társaságra vágysz, munkád során tehetsz szert új ismeretségekre, de ha valaki rajtad élősködik, ez felébreszti kételyeidet.

Halak (02. 20-03. 20.) Szánj időt barátságaid és kapcsolataid újraértékelésére, de ha elrontottál valamit, nem érdemes ezzel vesződnöd, hiszen ha hibáztál, úgyis kiderül.

Ez is érdekelhet

„Amikor levette a ruháit, kicsit megijedtem” - Ilyen a szex egy jóval idősebb férfival

„Amikor levette a ruháit, kicsit megijedtem” - Ilyen a szex egy jóval idősebb férfival

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói