Napi horoszkóp: Törj ki a korlátok közül! - szeptember 8.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – a Kos nem tud megfelelni az elvárásoknak, az Oroszlánnak változnia kell, a Bak anyagi biztonságra vágyik. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: szeptember 8.
Napi horoszkóp: szeptember 8.
Fotó: IMaxTree/Glamour

A Hold ma is a Vízöntőben jár: szükséged van arra, hogy szabadnak érezd magad. A nap közepén, amikor Hold a Bika-Uránusszal kekeckedik, ráadásul a Szaturnusszal is együttállásba kerül, nem tűröd el a korlátozásokat, kitörsz megszokott életmódodból, ha úgy érzed, hogy kötelezettségeid korlátok közé szorítanak. Ma valószínűleg önfejűbb, lázadóbb, ingerlékenyebb és szeszélyesebb vagy a megszokottnál, ráadásul hajlamos lehetsz a stressz okozta betegségekre. Ha úgy érzed, hogy a kötelezettségek csapdájában vergődsz, talán elhatározod, hogy a magad életével törődsz, és kilépsz egy korlátozó kapcsolatból. Szerelmi és családi életedben gátlások léphetnek fel, nőktől való elidegenedés is előfordulhat. Robbanás- és balesetveszélyes, idegborzoló helyzetek jelenthetnek kihívást számodra, ezért ne hozz elhamarkodott döntéseket. Félő, hogy amikor függetlenséged megőrzéséről van szó, nem ismered az engedékenységet.

Kos (03. 21-04. 20.) Barát vagy rokon olyan elvárásokat támaszt veled szemben, melyeknek nem tudsz megfelelni, de ha valami nem stimmel a kapcsolataidban, elemezd a helyzetet.

Bika (04. 21-05. 20.) Győződj meg arról, hogy rokonaiddal és munkaadóiddal kapcsolatos szándékaid egyértelműek, ám ha a munkádban váratlan változásra kerül sor, maradj rugalmas.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma több lehetséges megoldás is kínálkozik azoknak az üzleti vagy tanulmányi problémáknak a tisztázására, melyek az utóbbi időben erősen nyugtalanítottak.

Rák (06. 22-07. 22.) Jobb, ha véget vetsz egy terhes barátságnak vagy üzleti kapcsolatnak, ám ha elégedetlen vagy a pároddal, akkor valószínűleg az ő hitelkártyájára vásárolgatsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Házasságod vagy szakmai kapcsolatod működőképessége érdekében meg kellene változnod, a párodnak viszont nagyobb felelősséget kellene vállalnia.

Szűz (08. 24-09. 23.) Fordíts figyelmet a részletekre, ám ha érdekel az internetes álláskeresés, ma nekikezdhetsz, hiszen valakinek éppen a különleges ismereteidre lehet szüksége.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha közös vállalkozásról van szó, kedvesed hamar kihoz a sodrodból, de az is teherré válhat, ha a partnered kedvéért le kellene mondanod kedvenc időtöltésedről.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A kapcsolatteremtés ideális közege a világháló, ám ha azt akarod, hogy megváltozzék a családi életed, akkor némi rugalmassággal kivasalhatod a gyűrődéseket.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Munkahelyi, anyagi bizonytalanság okozhat stresszt, de arra is vigyázz, nehogy egyik munkatársad a te számítógépes jelszavaddal kövessen el csalást.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha anyagi biztonságra vágysz, szegény pasi szóba sem jöhet nálad, de próbáld meg túl sok stressz és szorongás nélkül teljesíteni pénzügyi kötelezettségeidet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Rokonaid hallani sem akarnak róla, hogy önálló lakásba költözz, de épp ideje lenne szembesülnöd bizonyos családi problémákkal és kötelezettségekkel.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha eddig nem vettek észre a menő fejek, járgányod minden valamire való műszaki zsenit vonzani fog, de nincs nagy kedved nagykutya barátaiddal enyelegni.

Ez is érdekelhet

Szerinted melyikben van több vitamin? Nem valószínű, hogy eltalálod

Szerinted melyikben van több vitamin? Nem valószínű, hogy eltalálod

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói