A Nyilas jegyűek kristályaival bármikor optimista hangulatba kerülhetsz

Sorozatunkban Nagy Emese asztrológus vezet be az asztrológia rejtelmeibe. Ismerkedj meg az alapfogalmakkal, hogy aztán te magad is profin átlásd, hogy a csillagok mozgása milyen hatással van a személyiségedre. Szerzőnk ma megismerteti veled, hogy milyen kristályok a legjobbak a Nyilas jegyűek számára.

Mutatjuk a Nyilas jegyűek kristályait
Mutatjuk a Nyilas jegyűek kristályait
Fotó: Gettyimages.com

A Nyilas jegy részletesebb bemutatása után, itt az ideje, hogy megnézzük, mely kristályok is tartoznak ehhez a minőséghez. Fontos észben tartani, hogy ezeket a köveket nem csak akkor tudjuk alkalmazni, ha Nyilas a horoszkópunk vagy az Aszcendensünk, hanem bármikor az életben, ha úgy érezzük, hogy egy kis Nyilas minőségre van szükségünk. De persze ha a Napunk, a Holdunk vagy az Aszcendensünk áll Nyilasban, akkor valószínűleg nagyon sokszor megkínál az élet olyan szituációkkal, amikor erre az energetikára van szükségünk.

Nézzük is milyen kristályok kedvezőek a Nyilas jegynek:

Azurit

Nagyon jó testen kívüli meditációhoz, spirituális tanítások fogadásához, és segít rájönni, hogy mennyire összefüggnek a betegségeink a mentális és lelki állapotunkkal. Kiszélesíti a gondolkodásmódot. Eloszlatja az aggodalmat, a bánatot, a stresszt és derűs jókedvet biztosít.

Kalcedon

A jóindulat és nagylelkűség érzését csepegteti belénk. Az ellenséges és melankolikus érzéseket örömmé tudja transzformálni. Csökkenti az önbizalomhiányt és némi konstrukciót ad. Nyitott, lelkes személyiséget képes varázsolni az emberből, akár a rossz álmokat is távol tartja.

Így indítsd az évet a csillagjegyed szerint, hogy 2023 fantasztikus legyen számodra

Labradorit

Misztikus kő, amely védelmet nyújt és fényhozó. Az ezoterikus tudás köve, segít a beavatásokban. A túlságosan pörgős elmét összehangba hozza és lehetőséget biztosít az új ötleteknek felszínre kerülni a tudatalattiból. Hasznos társ a változások idején, az átalakulás köve, mivel erőt és állhatatosságot biztosít.

Rubin

Bőséget hozó kő, ami segít megtartani a gazdagságot és a szenvedélyt. Elősegíti a pozitív álmokat és víziókat, serkenti a tobozmirigy működését. Társaságkedvelő kő, vonzza a szexualitást. Növeli a tudatot és az összpontosítás képességét.

Füstkvarc

Nagyon jó földelő kő, ha már kicsit túlteng bennünk a Nyilas életérzés. Csillapítja a félelmet és érzelmi megnyugvást hoz nehéz helyzetben is. Meditációhoz kitűnő, mert segíti az intuíció előjövését és megakadályozza, hogy féljünk a hibáktól. Szétoszlatja a negatív érzéseket. Segíti az átmenetet az alfa és béta tudat között.

Spinell

Teljesen képes megújítani az energetikánkat és harmonizálja a csakrákat. Kiemeli a személyiség pozitív oldalát és segít a kundalini energia felemelkedésében. Hozzásegít a sikerhez, mégis alázatot biztosít hozzá. Az egyes színek megfelelnek az egyes csakráknak.

Csillagjegyek, akik nem tűrik, hogy korlátozzák őket

Lapis lazuli

Ez a kő fizikai, érzelmi és szellemi szinten egyaránt harmóniát teremt. Segít a spirituális tanokat megérteni, és hogy kezünkbe vegyük az életünk irányítását. Őszinteséggel, könyörületeséggel és becsületeséggel tesz minket gazdagabbá. Megtanít aktívan hallgatni. Megerősíti a szerelmi és baráti kapcsolatainkat, hiszen segít az érzelmeink tiszta kommunikációjában.

Dioptáz

Segít az itt és mostban lenni. Nagyon hatásos szerelmi problémákra, vagy ha bármitől szívfájdalmunk van. Eloszlatja az elvárásokat, hogy milyennek is kéne lennie a szertetetnek és egy teljesen új minőséget hoz. Tudatosítja a belső gazdagságot.

Sugilit

Az egyik legerősebb szeretetkő a Földön. Összekapcsolja a földet az égivel és az élet igen nagy kérdéseire kaphatunk általa választ. Honnan jöttem? Miért vagyok itt? Segíti az érzékeny embereket a földhöz való alkalmazkodásban. Hasznos, ha csoportokkal foglalkozunk, mert megkönnyíti a gördülékeny, szeretetteljes kommunikációt.

Tudj meg többet a kristályokról:

Ez is érdekelhet

Meglepő oka van, miért csuklunk

Meglepő oka van, miért csuklunk

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói