A legjobb szempillaspirálok, amiket kedvezményesen szerezhetsz be a 2022-es GLAMOUR-napokon

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mostanában a legmenőbb bőrápoló termékek és a luxus sminkmárkák mellett kevésbé kapnak figyelmet a drogériában kapható piperék, pedig hatékonyságuk miatt igazán megérdemelnék, hogy a középpontba legyenek. Amennyiben most vadászol az új kedvenc szempillaspirálodra, vagy csak kipróbálnál egy másikat, ne lapozz tovább: itt vannak a legjobb drogériás szempillaspirálok, amiket a GLAMOUR-napokon pénztárcabarát áron vásárolhatsz meg.

Koronázd meg a pilláidat, és válogass a GLAMOUR-napokon a legjobb drogériás szempillaspirálok közül!
Fotó: GLAMOUR

Valahol a fehér, rózsaszínes bőrtónus a divat, máshol pedig nem győzünk a különféle bronzosító termékek közül válogatni, hogy minél barnábbnak tűnő, de még természetes árnyalatok köszönjenek vissza az arcunkról. Mégis van egy termék, ami kivétel nélkül a világon minden nő neszesszerének alapkelléke - ez pedig nem más, mint a szempillaspirál.

Ez lesz idén ősszel a legtrendibb szín, ha sminkről van szó

Ez lesz idén ősszel a legtrendibb szín, ha sminkről van szó

Megkérdőjelezhetetlen, miért nyert el ennyire rangos helyet a top sminktermékek listáján a szempillaspirál, avagy a drámai tekintetek főhőse. Sokan a smink megkoronázásaként emlegetik, hiszen a szempillák kiemelése optikailag sokkal nagyobbnak láttatja a szemeket, ezt a hatást pedig nem lehet semmilyen más technikával lekörözni.

Tudtad, hogy a szempillaspirál története egészen az ókori Egyiptomig nyúlik vissza? A legkorábbi írásos feljegyzések Krisztus előtt 4. évezredből maradtak ránk, amelyek arra utalnak, hogy nem csak a szemek körüli bőrt, hanem a szempillákat is hangsúlyozták a fekete és a kék árnyalataival. Ebben a korban a sminket leginkább azért alkalmazták, mert úgy vélték, így távol tarthatják a gonosz szellemeket, a római birodalom bukása után viszont már kozmetikumként került be az európai tudatba.

4 fontos lépés a gyönyörű bőrért, ha minden egyes nap sminkelsz

4 fontos lépés a gyönyörű bőrért, ha minden egyes nap sminkelsz

Mai értelemben vett szempillaspirálról a 19. század óta beszélhetünk, amit egy kémikus, nevezetesen Eugène Rimmel talált fel. A vegyész vezetékneve az anyag szinonimájává vált, például spanyolul vagy portugálul még mindig szempillafestéket jelent a 'rimmel' szó. Az óceánon túl is ekkortájt robbant be a köztudatba Thomas Lyle Williams hasonló gyártmánya, amit a kezdetekben nővérének, Mabelnek kevert ki. A termék csomagküldő szolgáltatáson keresztül vált ismertté, később pedig a Maybelline márkává nőtte ki magát.

Azóta természetesen már nem szén vagy vazelin a spirálok alapösszetevője, és számos márka fejlesztette ki a leghatásosabb és legsokoldalúbb piperéket, változatos applikátorokkal, mindenki igényét kielégítve. Összeválogattuk neked a kedvenc spiráljainkat, többek között ezekből is kedvedre válogathatsz magadnak a GLAMOUR-napok alkalmával, kedvezménykuponnal a Rossmann üzleteiben és a webshopban! Boldog GLAMOUR-napokat kívánunk!

Jöjjön a Shoppingünnep! Minden, amit tudnod kell a 2022-es őszi GLAMOUR-napokról

Jöjjön a Shoppingünnep! Minden, amit tudnod kell a 2022-es őszi GLAMOUR-napokról

Jönnek a GLAMOUR-napok!

Október 6-9. között újra GLAMOUR-NAPOK! Az októberi magazinban és a GLAMOUR Univerzum applikációban több mint 400 kupon vár 20-50% kedvezménnyel.

Készüljetek fel előre, gondoljátok át a beszerzéseket, legyetek ökotudatosak, válasszatok hosszú távra, részesítsétek előnyben az ökotudatosan készített darabokat, termékeket, és annak, amit már nem használtok, keressetek gazdát! A GLAMOUR-napok nem a fölösleges dolgok vásárlásáról szól, hanem segít neked kedvezménnyel megvásárolni azt, amire egyébként is szükséged van!


Galéria

Bezárás
2022.10.02.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Friss hírek a rákbeteg Katalin hercegnéről

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője