GLAMOUR-napok 2022: nulladik és plusz egy nappal jön a Shoppingünnep

2022.szeptember.28.

Október 6-9. között ismét jön a Shoppingünnep, a GLAMOUR-napok! Keresd a kedvezményes kuponokat a GLAMOUR magazin októberi számában, illetve a Glamour Univerzum applikációban! Készülj fel időben, gondold át alaposan, mire van szükséged és légy ökotudatos! A GLAMOUR-napok nem az impulzusvásárlásról szól, ezt mindenki tudja, aki már valaha vásárolt ilyenkor, hanem pont a tudatos felkészülésről, tervezésről. A GLAMOUR segítségével ilyenkor sok pénzt megspórolhatsz azokon a dolgokon, amikre szükséged van, és ezt a pénzt költsd tanulásra, önmagad művelésére, kikapcsolódásra!

A GLAMOUR-napok 2022-ben, ősszel is segyt neked hogy sokat spórolj!
A GLAMOUR-napok 2022-ben, ősszel is segyt neked hogy sokat spórolj!

Idén ősszel sem maradsz kedvezményes shoppinghétvége nélkül, az őszi GLAMOUR-napok alatt több mint 400 kedvezményes kupon közül válogathatsz, 310 márka nyújt 20-50% kedvezményt a termékeire ebben az időben országszerte több mint 4000 üzletben - és persze online is.

A 2022-es GLAMOUR-napok nulladik napján és a ráadás napon gondoskodhatsz a fürdőszobaszekrény és a neszeszered tartalmáról
Fotó: GLAMOUR

Nulladik nap: a Beautynap

Kezdd a fürdőszobával és a neszeszereddel! Október 5-én, szerdán már vásárolhatsz és rendelhetsz a Rossmann és az Emag kínálatából. Dekorkozmetikumok, fogkrémek, tisztítószerek, vitaminok, dezodorok, higiéniai termékek és még megannyi más vár a nulladik napon.

Későn ébredőknek: plusz egy ráadás nap!

A későn ébredőknek és a nagyon elfoglaltaknak hétfőn, október 10-én még nem késő felfrissíteni neszeszük tartalmát és beszerezni kedvenc őszi szépségápolási termékeiket. Böngéssz a kuponok között!

Díjazd a GLAMOUR-napok hőseit!

Vásárlásod alkalmával értékeld a GLAMOUR-napokban résztvevő eladók kitartó munkáját. Ehhez nem kell mást tenned, mint a “GLAMOUR-napok hőse” kupont átadni a számodra legkedvesebb eladó részére. A kuponokat a fizikai GLAMOUR-napos füzetben találod. Az akció célja az, hogy elismerjük a környezetünk erőfeszítéseit, munkáját, és hogy javítsuk a vásárlói kultúrát. Az eladó segítsége, odafigyelése, a te kedvességed csodás pillanatot okozhat vásárlás közben. Ez nem történik meg online, csak a való világban. Légy jelen, próbáld fel az üzletben, ezzel csökkentsd az ökolábnyomod, és persze légy kedves!

Keresd a csillagokat, és nyerd vissza vásárlásod értékét!

Figyeld a kuponok sarkát, és adj magadnak esélyt arra, hogy ezen a Shoppingünnepen a vendégünk légy a vásárlásod erejéig! További információt itt találsz!

Lépj be a GLAMOUR Univerzumba!

Bár a magazint ökotudatos papírra nyomtatjuk, és hiszünk abban, hogy egy nyomtatott kiadvány sokkal jobban kikapcsol, mint a képernyő bámulása, szeretettel várunk a GLAMOUR Univerzumba. Az applikációban nem csak az aktuális magazint tudod megvásárolni a kedvezményes kuponokkal, hanem exkluzív tartalmakhoz, tutorialokhoz, videókhoz is hozzáférsz, és sok-sok egyéb meglepetés is vár rád folyamatosan. Menj biztosra, és töltsd le az applikációt, majd vásárold meg egy gombnyomással a magazint! Minden nap találsz itt ingyenesen beváltható extra kuponokat is!

Boldog Shoppingünnepet!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Váratlan meglepetés érhet - január 29.

Napi horoszkóp: Váratlan meglepetés érhet - január 29.

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói