18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Itt az új kedvenc szexjátékod: próbáld ki a mellbimbó csipeszt!

2017.május.25.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Igaz, általában nem mutogatjuk a mellbimbóinkat, azonban ez közel sem jelenti azt, hogy megfeledkezhetünk a létezésükről! Ahányan vagyunk, annyiféle módon reagál a testünk az érintésre, de a mellbimbó a legtöbb nőnél (és bizony, egyes férfiaknál is!) fontos szerepet tölt be a szexben. Ez az egyik legfontosabb erogén zóna, hiszen rengeteg idegvégződés van benne, és míg egyeseknél az izgalom fokozásában segít, addig mások akár az orgazmusig is eljuthatnak a stimulálásával.

És ha használunk vibrációs gyűrűket és dildókat, miért éppen a mellünkről feledkeznénk meg? Itt az idő, hogy ti is új vizekre evezettek, és kipróbáljátok ezt a különleges kütyüt, a mellbimbó csipeszt!

Elsőre talán elvetemült szado-mazo jelenetek, láncokkal kikötözött nők, és mindenféle kínzóeszközök ugranak be, de a valóságban közel sem erről van szó. A mellbimbó fogó alkalmazható teljesen fájdalommentesen is, úgy, hogy csupán az idegeket stimulálja. Emellett, ha megtalálod a megfelelő darabot, a partnered kedvében is járhatsz, hiszen kifejezetten szexi látványt nyújt ez az "ékszer".

Ezt is olvasd el! 10 érv, hogy minden nap szexelj

A mellbimbóval való kísérletezgetés egészen új utat nyithat a szexuális életedben, ráadásul most már hatalmas repertoárból választhatod ki a számodra megfelelő darabot. És ami a legjobb: az élmény nem csak addig tart, amíg felrakod az eszközt! Egyesek szerint akkor fokozódik csak igazán az élmény, amikor leveszed őket, hiszen újra beindul a vérkeringés, ami egyszerre termel endorfint és enyhe fájdalomérzetet, ezáltal még erősebb izgalmiállapotba hoz.

A mellbimbó csipesz kérdését egyébként először Donatien Aphonse Francoise feszegette Justine című 1970-es regényében, bár az ő ábrázolásában még kifejezetten fájdalom okozására használták, erőszakos szex közben. Még ha eredetileg ezt a szerepet is töltött be, a szexuális segédeszközök ipara ma már igencsak bőséges kínálatot nyújt, és színben, mintában, formában is megtalálhatod a kedvedre valót.

És ha mindez nem lenne elég, sokan evolúciós okokkal magyarázzák a bimbócsipesz népszerűségét: a férfiak ugye azért vonzódnak a mellek méretéhez és formájához, mert a termékenység jelét látják benne, tehát minden, ami a női mellhez kötődik, számukra csábító.

Szóval itt az idő, hogy ti is feldobjátok egy kicsit az együttléteiteket, és vállaljatok be valami izgalmasat!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Palvin Barbara olyan mesebeli helyen járt, ahova mi is azonnal regjegyet váltanánk

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője