18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Csillagjegyek, akiknek fontosabb a szex, mint a szerelem

2022.december.5.

Mielőtt bárkit is elítélnél a listáról, esetleg neked okoz rossz érzést, hogy szerepelsz rajta, tisztázzuk már az elején. Fontos, hogy ne szélsőségesen vagy ítélkezve állj hozzá ehhez a listához, hiszen nem arról van szó, hogy a következő csillagjegyek nem élik meg a szerelmet vagy nem alkalmasak tartós kapcsolatra.

Tudtad, hogy az Oroszlán és a Nyilas számára is sokkal fontosabb a testiség, mint a szerelem?
Tudtad, hogy az Oroszlán és a Nyilas számára is sokkal fontosabb a testiség, mint a szerelem?
Fotó: Profimedia

A Skorpió szenvedélyes ugyan, de ha választani kell, akkor a szíve, és nem a vágyai után megy. A Oroszlán viszont már sokkal veszélyesebb, ha az érzelmek-szex kérdéskörről van szó. De a lista legmeglepőbb szereplője egyértelműen a Vízöntő, aki elsőre szendének és édesnek tűnhet. Vegyük szépen sorra, kik azok a csillagjegyek, akiknél a szex magasabb kategória esik, mint a szerelem.

Kos

Ha valakinek nem kell ahhoz szerelem, hogy önfeledten átadja magát a testiségnek, akkor az a Kos. Egy kis flört, csók az ő stílusúban (szenvedélyesen, elnyújtottan), és máris felébresztetted benne azt az ösztönös ént, aki mindig megkapja, amit akar. Párkapcsolatban is szenvedélyes, de nagyon gyorsan elengedi, hogy a jó és gyakori szex alapfeltétele legyen a párkapcsolat.

Nyilas

Előbb szex és csak aztán érzelmek? Igen, ez a Nyilasokra tökéletesen illik, és nem csinálnak problémát. Ha elköteleződésről van szó, alaposan megfontolják, ki mellett köteleződjenek el, de elemükben vannak akkor is, ha egyéjszakás kapcsolatokon keresztül kapják meg az orgazmus adagjukat. Bevállalósak, bátrak, és van bennük egy ősbizalom - maguk és mások felé is -, ami lehetővé teszi ezt a fajta érzelmek nélküli kitárulkozást.

Vízöntő

Azt mindenki tudja róluk, hogy híresen felszabadultak, kreatívak és szeretnek kezdeményezni, az viszont talán kevésbé közismert velük kapcsolatban, hogy kifejezetten fontos számukra, hogy ők irányítsanak az ágyban. Szeretik a szexben is a saját szabályaik szerint működtetni a történéseket, nagyon fontos számukra az intimitás minden formája, de ha választani kellene egy romantikus hétvége és egy szenvedélyes, átszeretkezett fél óra között, akkor nem kérdés, hogy utóbbit választanák.

Ezek a csillagjegyek a legodaadóbb szeretők az ágyban

Oroszlán

Jól érzi magát, ha szerelmes, de nem feszül rá arra, hogy minden egyes romantikus kapcsolatában a nagy érzelmeket keresse. Ez nem azt jelenti, hogy felületes, hanem azt, hogy nem feltétlenül abban gondolkodik, hogy az élete értelme megtalálni a párját: tökéletesen érzi magát egyedül is, és amikor átadja magát a szexnek, egyszerűen feloldódik az adott pillanatban, és nem azon agyal, mi jön ezután.

Tudj meg még többet az egyes csillagjegyekről:

Ez is érdekelhet

5 történelmi pillanat a 2023-as Grammy-gáláról, amire örökké emlékezni fogunk

5 történelmi pillanat a 2023-as Grammy-gáláról, amire örökké emlékezni fogunk

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói