Szerelmi horoszkóp: sorsszerű, hogy ezek a csillagjegyek egymásba fognak szeretni

2022.szeptember.21.

Erős szövetség, izgalmas flörtök, őrülten működő kémia. A következő csillagjegyek, ha találkoznak az életben, meglehetősen ritkán képesek ellenállni egymásnak, és továbblépni anélkül, hogy össze ne gabalyodnának. Találkozásuk pedig ritkán végződik csak szexszel: ennél sokkal jobb a párosuk!

Ezek a csillagjegyek egymásnak lettek teremtve
Ezek a csillagjegyek egymásnak lettek teremtve
Fotó: Profimedia

Mit tud egy introvertált és álmodozó Halak, amivel képes megfogni egy eltökélt, célorientált, de alapvetően bizalmatlan Skorpiót, és hogy nem unatkozik egymás mellett még évekkel később sem a borzasztóan hasonló Vízöntő és Ikrek? Úgy van összerakva a párosuk, hogy az utolsó sejtig feltöltik őket, ha együtt lehetnek, és nem ők az egyetlen csillagjegyek, akik szinte kötelező jelleggel egymásra találnak.

Halak – Skorpió

Könnyedén és gyorsan egy hullámhosszra kerülnek, szinte kutatnak egymás társaságáért. Az intellektuális tűzijáték náluk garantált, és kölcsönösen örömöt találnak abban, ha felfedezhetik egymás személyiségét. Szinte szomjaznak arra, hogy minél több dolgot megtudjanak a másikról, és minél közelebb kerüljenek egymáshoz. A játékos és romantikus Halakat magával ragadja a Skorpió túláradó szexuális energiája, míg utóbbi nem tud betelni azzal, mennyire titokzatos a partnere. Jók a munkában, fantasztikusak az ágyban, működik köztük – ráadásul tartósan – a kémia, és ha akarnának sem tudnának NEM egymásba szeretni.

Ikrek - Vízöntő

Levegő jegyű csillagjegyekként olyanok, mintha folyamatosan össze lennének kapcsolva. Olvasnak egymás gondolataiban, egy-egy pillantásból is megértik a másikat, arról nem is beszélve, hogy ösztönösen fejezik be egymás gondolatait. Kicsit elvarázsoltnak és távolinak tűnhetnek a külvilág szemében, ők viszont olyan szinten találják meg egymásban a tökéletes társaságot, mintha mindig is összetartoztak volna. Nem véletlen, hogy egy Ikrek és Vízöntő találkozása hangos szakításhoz vezet az aktuális partnereikkel - a vonzalmuk tényleg minden akadályt lerombol körülöttük.

A kínai horoszkóp szerint a szeptember a legjobbat hozza ki belőlünk

Bika – Bak

Egyetlen másik olyan csillagjegy páros sincs, akik között olyan erősen tombolna a kémia, mint a Bika és a Bak között. És az esetek többségében nem csak arról van szó, hogy egy kóbor éjszaka erejéig élvezik egymás társaságát, hanem minden bennük van ahhoz is, hogy tartós és boldog kapcsolatban éljenek. Mindezt csak tovább támogatja, hogy nagyon őszinték egymáshoz.

Szűz – Bika

Náluk praktikusabb párosítás nincs – éppen ezért őket nem a mennyei szex és a forró flörtök kötik össze, hanem az erős és megbízható szövetségük. Ugyanazon értékek mellett építik az életüket, nyugodtak, összeszedettek, és odaadóan szeretik egymást, ss nem utolsó sorban minden helyzetben megértik és támogatják egymást. Ők együtt megállíthatatlanok barátokként és szerelmesekként is.

Ez is érdekelhet

Itt a bizonyíték: ami neked stressz, az katasztrófa az arcod számára

Itt a bizonyíték: ami neked stressz, az katasztrófa az arcod számára

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói