Dallos Bogi extra látványos nyári hangulatú klippel érkezik

2021.május.29.

Dallos Bogi, tavalyi kislemeze után újabb dalt hoz, amelynek egyik fő üzenete hogy nem várhatjuk, hogy az életünkbe mások hozzanak boldogságot, mi magunk változtathatunk, írhatjuk saját történetünket. A fiatal énekesnő egy izgalmas képi világú, látványos klippel hozza el a nyarat.

Dallos Bogi hét éve igazán aktív a magyar zenei életben, amely idő alatt számos dalt és egy lemezt adott ki, valamint megnyerte a Fonogram-díjat is az év felfedezettje kategóriában. A még mindig nagyon fiatal énekesnő 2017-es ’Épp Most’ című albuma, volt az első szerzői szárnybontogatása, amelyet a tavaly áprilisban napvilágot látott ’Közelebb’ kislemeze követett. Most egy dinamikus,táncolható, de közben a mély szöveggel rendelkező dallal jelentkezik, amely már a következő nagylemezének része.

"Úgy gondolom, hogy akkor tudjuk igazán megélni a boldogságot, ha megtapasztaltuk a szomorúságot, és fordítva. A szövegeim mindig történeteket mesélnek el. Minden dal egy külön kis fejezet, élmény, érzés az életemből. A dal bemutatja, hogy hogyan lehet szeretettel és tisztelettel továbblépni a múlton, és közben, határozottan és motiváltan a jövőbe tekinteni” - mesélte Bogi a friss dalról, amelyet Wagner Emil szerzőtársával írtak, a producerek pedig Puskás Ádám Dániel és Gerendás Dani voltak.

A videóklipet P. Szabó Péter rendezte, akivel korábban már többször dolgozott Bogi, az ő koncepciója volt, a teniszpálya is. "Egyből teljesen beleszerettünk a helyszínbe, és ez inspirálta az egész videóanyag képi világát. Évek óta tervezem, hogy koreográfiát tanulok, és táncolni fogok egy klipben. Régóta szerettem volna megvalósítani egy olyan koncepciót, amivel minden női néző érez egyfajta összekacsintást, és azonosulást. Úgy gondolom, hogy a Vártam rád egyik fő üzenete, hogy nem várhatjuk hogy az életünkbe mások hozzanak boldogságot, változást, sikert. Mi magunk változtathatunk, írhatjuk saját történetünket, amelyben mindig arra kell törekednünk, hogy főszereplők legyünk, és ne a legjobb barátnő" – folytatta az énekesnő, aki, ha a járványhelyzet lehetővé teszi több koncertet is ad a nyáron, és folyamatosan publikál majd dalokat a közelgő lemezéről.

Ez is érdekelhet

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói