Ők lettek a Dancing With The Stars 3. helyezettjei

2022.november.26.

Látványos ruhák, még látványosabb koreográfiák, és hírességek, akiknek eddig valószínűleg fogalmunk sem volt róla, milyen elképesztően tehetségesek. Ma este kiderül, kik táncolnak tovább a döntőért, és kik végzik a Dancing With The Stars dobogójának harmadik fokán.

Ez a páros lett a Dancing With The Stars harmadik évadának harmadik helyzetettje
Ez a páros lett a Dancing With The Stars harmadik évadának harmadik helyzetettje
Fotó: TV2

10 páros vágott neki hetekkel ezelőtt a Dancing With The Stars című műsornak, ami akkora közönségkedvenc lett, hogy már a harmadik évadánál tart Magyarországon. Azonban csak egy pár mondhatja el magáról a mai döntő folyamán, hogy bizonyított mind a zsűrinek, mind pedig a nézőknek. Ma ugyanis az előző hetekkel ellentétben már nincsenek pontok, a zsűri nem befolyásolhatja a mai este alakulását, csupán méltathatja és véleményezheti azt, azonban kizárólag a nézői szavazatok alapján áll össze a finalisták sorrendje és a végső eredmény.

Egy közös produkció erejéig egyébként az összes, korábban kiesett páros is visszatért, sőt a tavalyi nyertes, Tóth Andi és Andrei Mangra is újra táncparkettre lép majd a Dancing With The Stars stúdiójában.

A szuperdöntőben már csak két páros táncolhat

Csobot Adél és Hegyes Berci, Somhegyi Krisztián és Tóth Katica, valamint Pap Dorci és Baranya Dávid küzd a mai este folyamán a győzelemért - utóbbi egyébként Sebesi Hunorral vágott neki a műsornak, a táncos viszont olyan komoly sérülést szenvedett egy otthoni baleset során, hogy nem folytathatta tovább a műsort, őt váltotta Baranya Dávid, aki a döntős kisfilmjükben elmondta, a legjobbkor érkezett Dorci és az évad, mivel már az volt a terve, hogy parkolópályára állítja táncos karrierjét. A versenytáncosokból és hírességekből álló párosok három tánccal készültek, de csak két párosnak van rá lehetősége, hogy a harmadik fordulóban is bizonyítson. A nézői szavazatok alapján Somhegyi Krisztián és Tóth Katica, valamint Csobot Adél és Hegyes Berci küzd tovább a győzelemért, Pap Dorci és Baranya Dávid pedig a Dancing With the Stars harmadik helyezettjeként zárja az évadot.

„Nem gondoltuk volna az első adásban, hogy itt fogunk állni" - mondta Pap Dorci kiesésük után, aki nem tudta megállni könnyek nélkül, hogy nem táncolhatnak döntőt.

Ez is érdekelhet

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói