Első fotók a Szex és New York folytatásáról: mindenkinek hiányérzete van, ha ránéz

2021.július.10.

Idén a nagy visszatérések éve van a kultsorozatok szempontjából, hiszen a Jóbarátok után a Szex és New York is jelentkezik majd néhány újabb résszel, és ha minden igaz, akkor év végén ez lesz az HBO Max egyik nagy dobása.

Első fotók a Szex és New York folytatásáról: mindenkinek hiányérzete van, ha ránéz
Fotó: Profimedia

Ahogy már korábban beszámoltunk róla, nem volt könnyű tető alá hozni a folytatást, hiszen elég nagy vita támadt az egyik fontos szereplő és a produkció között. A szexéhes Samanthát alakító Kim Cattrall ugyanis semmi esetre sem szeretett volna újra a kamerák elé állni. A színésznő egyébként sem volt jóban a többi szereplővel, és amellett, hogy alapvetően elégedetlen volt a karakterével még pénzügyi jellegű vitái is voltak az alkotókkal.

Az biztos volt, hogy egy újabb mozifilmnek nekifutni Samantha nélkül, elég rizikód vállalkozás lett volna. Az HBO Max azonban úgy döntött, hogy And Just Like That címmel feléleszti egy limitált széria erejéig a 2000-es sikersorozatát. A széria forgatása el is kezdődött, természetesen New Yorkban, ahonnan máris megérkeztek az első lesifotók, ami nem igazán nyerte el a rajongók tetszését.

Első fotók a Szex és New York folytatásának forgatásáról: Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker és Kristin Davis
Fotó: Profimedia

(Olvasd el ezt is: 20 örökérvényű idézet a Szex és New Yorkból)

A fotókon szerepel a megfogyatkozott csapat, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon és Kristin Davis ott vonul New York utcáin, de valahogy a fotókról mindenki egyből az jutott az eszébe, hogy fájóan hiányzik a képről Kim Cattrall, aki amúgy is az egyik legnépszerűbb karaktere volt a sorozatnak.

A fanyalgók szerint értelmetlenség volt így belevágni a folytatásba, igaz mások védelmükbe vették a gyártót, mondván, a Samanthát alakító Cattrallnek volt lehetősége másként dönteni. Sokan nagyon pozitívnak érezték, hogy a Mirandát alakító Cynthia Nixon és a főszereplő Sarah Jessica Parker is őszülő hajjal szerepel majd az első képek alapján az új részekben.

Sarah Jessica Parker és Cynthia Nixon őszülő hajjal a Szex és New York folytatásának forgatásán
Fotó: Profimedia

(Olvasd el ezt is: 20 dolog, amit biztosan nem tudtál a Szex és New York sorozatról)

Persze, akármennyire is hiányérzetet van sokaknak a képek kapcsán, abban biztosak lehetünk, hogy a régi rajongók, akik bizony milliószámra vannak Samantha nélkül is meg fogják nézni a visszatérő részeket.

Ez is érdekelhet

9 dolog, amit meg kell tenned, mielőtt örökbefogadsz egy cicát

9 dolog, amit meg kell tenned, mielőtt örökbefogadsz egy cicát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói