Erzsébet királynő életéről és uralkodásáról szóló exkluzív bookazine jelent meg!

Erzsébet királynő uralkodása képekben címmel ma jelenik meg a Ringier kiadó legújabb bookazine-ja rendkívüli kiadásban. A neves fotóügynökségek anyagaiból dolgozó kötet a királynő 1952 és 2022 közötti, 70 évet felölelő uralkodásának ikonikus pillanatait mutatja be 116 oldalon, exkluzív képanyaggal. Ha szívesen elmélyednél a királynő életében, ne hagyd ki ezt a különleges kiadványt, ami a könyvespolcodra való.

Erzsébet királynő búcsúzik a világtól, de a világ nem feledi
Erzsébet királynő búcsúzik a világtól, de a világ nem feledi
Fotó: Getty Images

A Ringier Hungary kiadó bookazine termékvonala a színes magazinok és az átfogó tudásanyagot kínáló könyvek előnyeit ötvöző, nagy formátumú kötetekből áll, legsikeresebb kiadványai történelmi témakörök mentén születnek. Ez a lapcsalád bővül most Erzsébet királynő uralkodásának platina-jubileumára készített színvonalas, album-jellegű kiadvánnyal, amely a brit királynő 70 éves uralkodásának meghatározó pillanatait mutatja be gazdag fotó- és ismeretanyaggal.

Az Erzsébet királynő életéről szóló bookazine már kapható
Fotó: GLAMOUR

„Egy élet a Nemzetközösség szolgálatában – akár ez is lehetne rendkívüli kiadásban megjelenő bookazine-unk címe, hiszen II. Erzsébet élete pontosan ennek a jegyében telt, ahogyan a királyi család intézménye is egy különleges – egyszerre vitatott és imádott –, nemzeteket összetartó szimbólum. A brit királyi család élete és sorsa az egész világot lázban tartja, de a magyar közönség valójában csak az elmúlt néhány évtizedben, alapvetően a rendszerváltás után tudott bekapcsolódni ebbe az izgatott lelkesültségbe. "– mondja a bookazine-sorozat főszerkesztője, Koszó-Stammberger Kinga.

Ugyan online is sok minden olvasható, de ez a nagyon alaposan szerkesztett bookazine átfogó képet ad a modern kor meghatározó uralkodójának, Erzsébet királynőnek az életéről
Fotó: GLAMOUR

A ma megjelenő bookazine-unk tartalma éppen ezért lehet érdekes a magyar olvasónak: az 50-es évektől kíséri végig II. Erzsébet uralkodását és vele együtt olyan történelmi pillanatokat, amelyek 1952 és 89 között részben elzárva maradtak a magyar szem előtt. Ha úgy tetszik, a Rákosi-érától a mai TikTok-korszakig számtalan történelemformáló fordulat belefért II. Erzsébet életébe, amelyet mi megmutatunk. Kiadványunkkal az előtt a kiemelkedő jelentőségű királynő előtt tisztelgünk, aki számos válságon túljutva az utolsó pillanatig meg tudta őrizni nemcsak személyes népszerűségét és méltóságát, de a monarchia intézményének támogatottságát is” – foglalja össze a főszerkesztő, Koszó-Stammberger Kinga.

Olvass még többet Anglia leghosszabb ideig regnáló uralkodójáról, Erzsébet királynőről:

Ez is érdekelhet

Priger Inez megmutatja a tökéletes őszi szett titkát

Priger Inez megmutatja a tökéletes őszi szett titkát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói