A fenntarthatóság jegyében telt a GLAMOUR Book parti - Nézd meg a videót!

Szeptember utolsó napján jelent meg a GLAMOUR Book második kiadványa. Egy fergeteges partival ünnepeltük meg a jövőt vizsgáló bookazine-t, melynek az Országos Széchényi Könyvtár adott otthont. Nézd meg a partiról készült videót!

Fotó: Wilhelm Laura

A GLAMOUR 2022-es Bookazine-ja a jövőt vizsgálja, az első számhoz hasonlóan ikonikus szereplőkkel, divat és beauty összeállításokkal teszik különlegessé a coffeetable magazint. Közvetlenül a megjelenés előtt egy különleges partival ünnepeltük és lepleztük le a második kiadványt. Az este főtámogatója hazánk kedvelt drogériája, a Rossmann volt. Az eseménynek egy impozáns helyszín, az Országos Széchényi Könyvtár adott otthont, és nekünk elhiheted, rengeteg értéket őriznek az épület falai.

A paradigmaváltás jegyében ünnepeltünk

A nők helyzete után, mely az első GLAMOUR BOOK bookazine fő témája volt, és persze folyamatosan jelen van a GLAMOUR-ban, most, a második kiadványnál a fenntartható jövő kérdését állították középpontba a GLAMOUR szerkesztői, ez a rendkívül fontos téma a partin is meghatározó szerepet kapott. Nem csak szavakban, cikkekben nyilvánul meg a szükséges paradigmaváltás, hanem tettekben is. Az este folyamán a dekoráció nyolcvan százalékát újrafelhasznált kartonok és növények alkották és tették különlegessé. Molinók helyett led-kijelzőket láthattak a vendégek, hazai alapanyagokból készült, húsmentes falatokat kóstolhattak meg, természetesen műanyagmentes tálalással.

Az este folyamán a téma fontosságáról és a közös munkáról is mesélt a kiadvány két címlapsztárja Pataki Ági egykori modell, filmproducer és Bukovicsné Békefi Daisy tiktoker
Fotó: Wilhelm Laura

A Viselj valamit újra! dresszkód szintén fontos része volt az eseménynek. A szervezők ezúttal nem gyártattak extra papírtáskát. Távozáskor Dirk Rossmann, Európa egyik legnagyobb drogéria-áruházláncának alapító-tulajdonosának A polip kilenc karja című nagyon izgalmas könyvét kapták ajándékba, melynek témája szintén kapcsolódik a környezettudatossághoz és a jövőhöz, a klímaváltozás társadalomra és politikára gyakorolt hatásáról. Az impozáns könyv mellé hazai gyártóktól származó, különböző hatású teafüveket kaptak a meghívottak, melyet saját kezűleg csomagolták a GLAMOUR munkatársai.

Ez is érdekelhet

Csillagjegyek, akiknek fontosabb a szex, mint a szerelem

Csillagjegyek, akiknek fontosabb a szex, mint a szerelem

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói