Ha hiányoznak az élő koncertek, kapcsolj a Highlights of Hungary díjátadójára!

Szponzorált tartalom

2021.február.23.

Rendhagyó díjátadón ünnepli napjaink hőseit a Highlights of Hungary! Most először online stream-en közvetítik az eseményt, ahol izgalmas produkciókkal készülnek a szervezők, február 25-én pedig az is kiderül, hogy kik vihetik haza a 2x2 millió forintos fődíjakat.

A "Hass, alkoss, gyarapíts" szellemében díjazzák a kiváló magyar teljesítményeket a Highlights of Hungary online díjátadóján. Este 8-9-ig live streamen követhetjük végig az eseményt, ami nemcsak először enged betekintést a színfalak mögé a díj történetében, de a sokunk által hiányolt élő fellépésekben sem lesz hiány. Az este végén pedig azt is megtudjuk, kik viszik haza a 2x2 millió forintos fődíjat.

A különdíjak és a fődíjak kihirdetésén túl olyan izgalmas felállásokat nézhetünk élőben, mint Dzsúdló és a Carson Coma, szóló produkcióval készül Lábas Viki a Margaret Island-ből, de Járai Márk is színpadra fog állni. A finálét pedig Romhányi Áron zongorista és a Kárpát-medence kultúrájának megőrzését zászlajára tűző Pál István "Szalonna", valamint Szakonyi Milán fogják emlékezetessé tenni.

Fotó: fold ádám

A népszerű kliprendező és a kezdeményezésben nagykövetként is részt vevő Miki357 felel majd a vizualitásért, a műsorvezető pedig Buda Marci és a Highlights of Hungary egyik nagykövete, Mádai Vivien lesz, így az élményre garantáltan nem lehet majd panasz!

Az eseményt élőben lehet követni február 25-én este 8 órától a Highlights of Hungary Facebook oldalán.

Ez is érdekelhet

Mi az orgazmusdiéta - evéssel az szexuális örömért?

Mi az orgazmusdiéta - evéssel az szexuális örömért?

GLAMOUR Horoszkóp

Ma találsz valakit, aki elismeri tehetségedet - Egymondatos horoszkóp: március 5. péntek

Ma találsz valakit, aki elismeri tehetségedet - Egymondatos horoszkóp: március 5. péntek

Divat

Limited edition: egy táska, amelyet a hullámok inspiráltak

Limited edition: egy táska, amelyet a hullámok inspiráltak