Csúnya átverés áldozatává váltatok, karácsony-rajongók!

2022.december.7.

A karácsonyi filmek piaca viszonylag telített, vagy legalábbis nagyon ritka, hogy egy új klasszikus szülessen, és egy film úgy ragadja meg a karácsonyi hangulatot, ahogyan még semelyik másik. Ez sikerült 2006-ban a Holiday című filmnek, amelyben két fiatal nő cserél házat és egy kicsit életet is, és talán azzal sem spoilerezünk túl sokat, ha elmondjuk, hogy romantikus vígjáték lévén van benne romantikus szál is.

holiday
Beindultak a pletykák a Holiday második részéről
Fotó: Profimedia

Aki még nem látta esetleg, az idén a karácsonyi készülődésben semmiképpen se hagyja ki a Holiday című karácsonyi filmet, mert egyrészt azonnal elgondolkozik azon, hogy szét kellene néznie egy kicsit az Airbnb kínálatában, és kicsit ki kellene mozdulnia otthonról, másrészt mert valóban kedves és szórakoztató film olyan színészekkel a főszerepben, mint Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law vagy éppen Jack Black.

Állandó pletykák a folytatásról

Bár a sztori lezárása meglehetősen direkt, és köszöni, minden szálat elvarrtak benne, de a pletykák folyamatosan arról szólnak, hogy talán megvalósulhat egy folytatás. Persze el lehet játszani a gondolattal, hogy mi értelme lenne, ha új szereplők ugyanígy házat cserélnének, és egy kicsit másképpen találna rájuk a szerelem, vagy a folytatásban a megismert párok cserélnének újra, és keverednének kalandokba. Egyik sem tűnik elsőre túl izgalmasnak, de a rajongókat ez nem érdekli, ők kifejezetten rendszeresen ostromolják a rendezőt, hogy legyen folytatása a történetnek.

A rendező tiszta vizet öntött a pohárba

A Holiday rendezője, Nancy Meyers megelégelte a kérdéseket, amelyek egyébként karácsony közeledtével egyre csak sűrűsödtek, és Instagramon osztotta meg a hírt, hogy a Holiday című filmnek nem lesz folytatása, akármit is állítanak az itt-ott felröppenő pletykák. Legutóbb egyébként a Daily Mail írt arról, hogy készül a folytatás, méghozzá az eredeti szereplőgárdával, így nem csoda, hogy az emberek azonnal készpénznek vették.

Karácsonyi filmes helyszínek, amiket te is felkereshetsz

Kate Winslet is reagált

Aki abban reménykedik, hogy csak a rendezőt cserélték le, ezért nem tud róla, és közben azért jön a film, annak minden álmát összetörjük, ugyanis Kate Winslet is beszélt erről egy interjúban. Bár úgy tűnt, ő is lelkesedne az ötletért, és azt is mondta, hogy szórakoztató lenne együtt látni Milest és Irist, és valószínűleg nagyon aranyosak lennének a gyerekek is, akik mind Jack Blackre hasonlítanának, de ez nem következik be. Tegyük a szívünkre a kezünket, ez sosem fog megtörténni - mondta a színésznő.

A Holiday című filmet 2006 december 8-án mutatták be, és már a nyitóhétvégén több mint 12 millió dolláros bevételt termelt. Világszerte összesen több mint 200 millió dollárt termelt az alkotóknak, és a kétezres évek 12. legsikeresebb, női rendezős filmje lett. A mozi után sokan az ott látottakhoz hasonlóan lakást cseréltek, és vannak olyanok is, akik azt állítják, hogy ha szerelemre nem is, de új barátságokra találtak a lakáscsere közben.

Ne maradj le a többi filmes hírünkről sem!

Ez is érdekelhet

Ha bízol magadban, megállíthatatlan leszel - na de mi van akkor, ha nulla az önbizalmad?

Ha bízol magadban, megállíthatatlan leszel - na de mi van akkor, ha nulla az önbizalmad?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói