Hosszú útra készülsz? Ezzel a könyvvel nem fogsz unatkozni

2019.június.8.

Az élet egy utazás és minél többet látsz a világból, annál sokszínűbb személlyé válsz. Ezért is döntöttem úgy gimnazistaként, hogy hotel managementtel szeretnék foglalkozni.

Számomra egy út során fontos cél megismerni a városok történetét, kultúráját és gasztronómiáját. Ez volt az elsődleges szempont a Hotel Rum építésénél, hogy széles spektrumon reprezentálja ezeket az értékeket. Az életem alapvető pillérei az építészethez való vonzódás és gasztronómiai kalandozások. A stílusomat és életmódomat ezek a elemek formálják. Remélem élveztétek a beszámolómat Rómáról. Ma pedig véget ér a kaland, úgyhogy Arrivederci Roma! - azaz viszlát Róma!

Utolsó napunk itt a csodálatos, napsütötte Rómában, így két szettel is készültem mára. Egyet napközben veszek fel, majd gyorsan a reptér előtt átöltözöm, hogy kényelmesebb legyen az út.

Reggeli szettem

Top: Cotton Citizen
Szoknya: Urban Outfitters
Sál: Tommy Hilfiger
Cipő: Gianvito Rossi
Táska: Vintage FendiUtazáshoz tökéletes választás a hosszú nadrág és bőrdzseki

Nadrág: Tommy Hilfiger
Bőrdzseki: Áeron

Az útra szeretnék egy jó kis olvasnivalót ajánlani, ami akár a zsebedben is elfér. A Poket egy csodálatos zsebkönyv kezdeményezés, ami lehetővé teszi, hogy klasszikusokat olvassunk az úton és akár több is kényelmesen elfér a táskánkban köszönhetően a praktikus formátumnak. Az én bőröndömben most két Poket is lapul. Olaszországba stílusosan Szerb Antal könyvét, az Utas és Holdvilágot hosztam, hiszen ez is Olaszországban játszódik.
Kövessétek Instán: @poketzsebkonyvek

Ez is érdekelhet

Készülj te is a karácsonyra ezekkel a cuki pizsamákkal

Készülj te is a karácsonyra ezekkel a cuki pizsamákkal

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet