Kertész Attila HYPER PARALLEL című kiállítására invitálunk

2022.június.15.

Kertész Attila számos önálló kiállítás után most egy egészen különleges helyen, a budapesti LAVOR Collective művészeti szalonjában mutatja be legújabb sorozatát, amely a Hyper Parallel címet viseli.

A lélek nem mindennapi festészeti megfogalmazására tesz kísérletet expresszív aktábrázolásain keresztül

Kertész Attila festőművész olyan kollektív terápiára invitál minket képein keresztül, melyek szubjektív én-képek és képzetek révén teremtik meg létezésünk alternatíváit. Parallel lélekállapotok tárulnak elénk expresszív aktábrázolásain keresztül, melyek láthatatlan rétegeinkbe engednek betekintést. A lélek anatómiája ez. A fizikai rétegeken túlhatolva, és a láthatatlanon túllépve, olyan nem létező tartományokat tár fel modellein keresztül, melyekről ők maguk sem tudják, hogy a jelen valóságaként ott létezik bennük. Párhuzamos létállapotokat tár elénk, miközben múzsái tudattalanul levetkőzik fizikai valójukat, hogy megmutassák mindazt, ami valóban emberré teszik őket. A lélekábrázolás új formáját láthatjuk a vásznakon, melyek a sötétben keresik a kiutat a fény teljességébe. Kérdések nélküli analízis ez, mely a művészet által válik láthatóvá.

Kertész Attila önálló kiállítása mindannyiunkat elgondolkoztat majd azon, hogy van-e alternatívája személyiségünknek és a döntéseink mentén mennyire vagyunk képesek arra, hogy kibontakoztassuk, azt amire eleve rendeltettünk.

A kiállítás megnyitója június 17.-én pénteken 19:00 órakor kerül megrendezésre, mely július 22-ig látogatható a LAVOR Collectice Art Salon-ban. A kiállítás kurátora: Molnár S. Szonja

NYITVATARTÁS: H-K, CS-P 18:00-21:30-ig előzetes bejelentkezéssel az alábbi címen: contact@lavorcollective.com

www.lavorcollective.com

Ez is érdekelhet

Heti horoszkóp: Még több pénz ütheti a markodat - szeptember 26. - október 2.

Heti horoszkóp: Még több pénz ütheti a markodat - szeptember 26. - október 2.

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról