Klippremier: Ismerd meg az FVJ zenekar, akik a könnyed nyári szerelmet elevenítik meg

2018.augusztus.1.

Az FVJ egy új formáció. A név kissé rejtélyes lehet, de frontember is imádja a misztikus, titokzatos dolgokat.

″A zene születésem óta meghatározó és fontos szerepet tölt be az életemben. Édesanyám méhében Csajkovszkij B-moll zongoraversenye volt a kedvencem, talán innen származik a zongora szeretete, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskolán is ebből a hangszerből szereztem a diplomámat. Közben több hangszerrel is jó barátságba keveredtem. A gitár sokat segít a dalszerzésben, az éneklésnek pedig ősi gyökereit fedeztem föl családomban, kiderült, hogy már nagyszüleim is szerették volna hivatásuknak választani. Gyermekoromban a klasszikusok mellett lenyűgöztek a Beatles és Michael Jackson dalai, és persze olyan szerettem volna lenni, mint ők. Mikor 13 évesen elhatároztam, hogy én is zenésszé szeretnék válni, valami történt a fejemmel: átváltozott a frizurám, és azóta ilyen göndör. A zeneiskolás barátaimmal zenekart alakítottunk és egész jó dalokat írtunk. Azóta sokféle zenei produkcióban vettem részt, de példaképeim hatalmas kihívást jelentő útjára ez idáig nem mertem rálépni.″

Saját bevallása szerint a zongora az a hangszer, ami megváltoztatta az életét, így már kisgyermek korától kezdve érezte, hogy a zenével akar foglalkozni.

Az álmom mellett mára ez lett a hivatásom is. A sok gondolatfoszlányból megszületett ez a dalom, amiben a szeretet es szerelem érzését helyeztem a középpontba. Az arcom, akárcsak a nevem nincs kihangsúlyozva - egy egyszerű ember vagyok, mint bárki más, aki nem a saját maga reklámozásával szeretne belesimulni a tömegbe. Célom olyan zenét alkotni, amelyben az emberek ugyanúgy meg tudjak élni a szavakat és a dallamokat ahogy én – legyen szó egy rosszul sikerült napról, vagy egy boldog örömhírről. Az egyetlen "mérce", amihez merem magam, a szívem; szeretném, ha évek múlva, amikor visszahallgatom a zenémet, ugyanúgy elégedett legyek a munkámmal - még ha az nem is tetszik mindenkinek. Szerintem a legfontosabb az őszinteség, a tisztaság, a lélek, ez a lelke a mondanivalónknak.

Az új videoklipet itt nézheted meg:

Ez is érdekelhet

Így zárta a hétvégét Böbe

Így zárta a hétvégét Böbe

Tedd & Ne tedd

Rihanna kristályos kismama szettje a legbrutálabb dolog, amit ma látni fogsz

Rihanna kristályos kismama szettje a legbrutálabb dolog, amit ma látni fogsz

Sztárhírek

Lady Szomjas a címlapon, Lakatos Levente új regénysorozatának első részével megjelent a júniusi GLAMOUR

Lady Szomjas a címlapon, Lakatos Levente új regénysorozatának első részével megjelent a júniusi GLAMOUR