KLIPPREMIER - Kozma Orsi új dalának klipje CSAK nálunk!

2017.október.13.

Kozma Orsi négy éve jelentkezett utoljára szólólemezzel, de nem kell tovább várni, hiszen Vízjel címmel hamarosan megjelenik a sokoldalú énekesnő új, sorban a negyedik saját albuma.

A majd 10 vadonatúj szerzeményt tartalmazó lemez első klipes hírnöke a Neked című dal, amelynek videójában Kozma Orsi első önálló debütálásának (Eskü) videóját jegyző filmes stábbal működött újra együtt. Az esztergomi magánkórházban készült klipet Légvári Dániel rendezte, az operatőr pedig a Cannes-ban is díjazott Dobóczi Balázs volt.

A szerelmi történetet boncolgató dal különleges orvosi szettjeit az egykori modell Répás Annamária divatcége, a Stile di Med készítette. Maga a márka is nagyon érdekes, hiszen egy olyan területre kínálnak ruhákat, - az egészségügyben, szépségápolásban dolgozóknak készítenek egyedi különleges, a szokványostól eltérő alapdarabokat, egyenruhákat-, amiről keveset tudunk.

Olvastad már? Kozma Orsival az anyaságról és a karrierről beszélgettünk

Ennél persze jóval izgalmasabb maga a dal, a Neked, amelynek dalszerzője Somogyvári Dániel, szövegírója pedig Bartalos Jenő. A Neked biztos sokat fog pörögni a zenei adókon hiszen, hiszen vérbeli sláger, ami tökéletesen passzol Kozma Orsihoz. Mivel az énekesnőt olvasóink két alkalommal is jelölték a GLAMOUR Women of the Year díjra Az év énekesnője kategóriában, ezért duplán öröm nekünk, hogy az új album első klipje nálunk debütálhat.

Fogadjátok szeretettek:

Kozma Orsi Gardróbnaplójával indítjuk az újévet 2018. januárjában!

Ez is érdekelhet

Ismerd meg a Margitkát, a belváros egyedülálló vintázsgalériáját

Ismerd meg a Margitkát, a belváros egyedülálló vintázsgalériáját

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói