Millie Bobby Brown már most búcsúzik a Stranger Things sorozattól

Millie Bobby Brown izgatottan várja, hogy milyen kihívásokat tartogat még számára a színészi pálya, ezért nyugodt szívvel vesz búcsút a sorozattól, amely 7 éven keresztül a mindennapjai része volt. Bár a színésznőnek a Stranger Things hozta meg a nagy áttörést, úgy érzi, eljött az idő a lezárásra.

Millie Bobby Brown nyugodt szívvel búcsúzik a sorozattól
Millie Bobby Brown nyugodt szívvel búcsúzik a sorozattól
Fotó: JC Olivera/Gettyimages

Millie Bobby Brown készen áll arra, hogy maga mögött hagyja a Stranger Things sorozatot - írta meg a PEOPLE. Az utolsó évad forgatása hamarosan megkezdődik, a színésznő pedig azt nyilatkozta, hogy egyáltalán nem bánja, hogy véget ér a műsor. „Nagyon régóta már az életünk része" - mondta Brown, aki 12 évesen debütált a Netflix sci-fi sorozatában, mint Eleven.

Új ajtók nyílnak meg előtte

Az Emmy-díjra jelölt 19 éves Millie Bobby Brown bevallotta, hogy itt az idő arra, hogy elköszönjön karakterétől. „Úgy érzem, rengeteg történetet sikerült elmesélnünk” - mondta. „Nagyon régóta már az életünk része, én pedig készen állok arra, hogy búcsút vegyek életem ezen fejezetétől, és újakat nyissak." - nyilatkozta. „Képes vagyok magam is olyan történeteket létrehozni, amelyek fontosak számomra, és az összképre fókuszálni. De nagyon hálás vagyok [a műsorért]" - tette hozzá a színésznő.

Millie Bobby Brown mindössze 12 éves volt, amikor debütált a Stranger Things sorozatban
Fotó: Profimedia

A Stranger Things készítői, Matt és Ross Duffer korábban azt nyilatkozták, hogy az 5. évadra „kevesebbet kell majd várni", miután a COVID-19 világjárvány miatt csúszott a 4. évad premierje, ezáltal pedig több idejük volt kitalálni az 5. évad koncepcióját.

Millie Bobby Brown gyulladt pattanásokkal is vállalja az arcát, és minket is erre bátorít

Időugrásra lehet számítani

A TVLine-nak adott interjúban azt is elmondták, hogy az 5. évadban valószínűleg időugrás lesz, mivel figyelembe vették, hogy a sorozat szereplői mennyit nőttek a 2016-os bemutató óta. „Ideális esetben a [4. és 5. évadot] egymás után forgattuk volna, de erre egyszerűen nem volt lehetőség” - nyilatkozták a készítők. A sorozat forgatása várhatóan 2023 júniusában kezdődik.

Tudj meg többet a Stranger Things szereplőiről:

Ez is érdekelhet

Ez a női orgazmus kulcsa, mégis megfeledkeznek róla a férfiak

Ez a női orgazmus kulcsa, mégis megfeledkeznek róla a férfiak

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói