Sarah Jessica Parker beint és elválik!

2016.június.23.

A Szex és New York lehet, hogy a szerelem megtalálásáról szólt, a Divorce (Válás) viszont inkább ennek az újraértelmezését vizsgálja. Nem teljesen lehetetlen elképzelés úgy felfogni ezt az új szériát, mint Carrie Bradshaw életéből egy újabb fejezetnek a feldolgozása. Ha minket kérdezel, bármennyire is szerettük Mr. Biget, nem tudunk nem arra gondolni, hogy előbb vagy utóbb elváltak volna Carrie-vel. Ha úgy vesszük, a Divorce pontosan erről szól.

sarah jessica parker
Fotó: HBO

Sarah Jessica Parker boldogan osztotta meg Instagramon a sorozat első ízelítőjét. A félórás részekből álló vígjáték főszereplője, Frances, válási papírokkal döbbenti le férjét, akit Thomas Haden Church alakít: "Ez lehet a legjobb dolog, ami történt velünk", mondja neki. "Most újra kedvelhetjük egymást".

sarah jessica parker
Fotó: HBO

Az 51 éves színésznő új sorozatával készen áll rá, hogy végleg maga mögött hagyja Carrie Bradshaw -t. A 10 részes első szezon ősszel érkezik az HBO műsorára, és Sarah Jessica Parker izgalma már az Instagramos megnyilvánulásából is jól kiolvasható:

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> A long time coming. And a great thrill that my friends @hbo allowed me to share with you the official FIRST look and just a wee appetizer of #DivorceonHBO. Coming to @hbo this fall. Head to Facebook.com/DivorceonHBO for more information. X, Sj SJP (@sarahjessicaparker) által közzétett videó, 2016. Jún 22., 09:00 PDT

Ez is érdekelhet

„1 hónappal az esküvőm előtt derült ki, hogy megcsalt a vőlegényem"

„1 hónappal az esküvőm előtt derült ki, hogy megcsalt a vőlegényem"

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói