5 dolog, amit nem tudtál a Sárkányok Háza főhőséről, Emma D’Arcy-ról

Anélkül, hogy bármit is elspoilereznénk a Sárkányok Háza epizódjaiból, annyit azért elárulunk, hogy van benne egy időugrás, ami miatt néhány karaktert új szereplő játszik. Emma D’Arcy-t így ismerhettük meg Rhaenyra Targaryen szerepében, és itt az ideje, hogy többet megtudj erről a zseniális művészről.

Emma D'Arcy -sarkanyok-haza
Emma D'Arcy a Sárkányok Harca sorozatban
Fotó: Northfoto

Lehet, hogy a Sárkányok Háza előtt még nem hallottál Emma D’Arcyról, de hamarosan azt fogod kívánni, bárcsak közelebbről is ismernéd. Emma nem teregeti ki egyelőre túlságosan a magánéletét, de azt tudni, hogy 1992-ben Angliában született, ott is nőtt fel, és most is ott él. Na és azt is kiderítettük róla, hogy:

Nem rajong a közösségi médiáért

Az előző pont azon része, hogy nem lehet túl sokat tudni a magánéletéről, már csak azért is igaz, mert nincs jelen a közösségi oldalakon, csak Twitter-fiókja van, amit még 2016-ban regisztrált be, és leginkább más emberek bejegyzéseit osztja tovább.

Emma D'Arcy
Fotó: Northfoto

Végzett színész

Amellett, hogy született tehetség, végzett színész, ami a filmek világában nem mindig ennyire egyértelmű elvárás. Viszont az, hogy Emma tanult színészetet az oxfordi Ruskin Művészeti Iskolában, sokak szerint egyértelműen azt vetíti előre, hogy nagyon sokat fogunk még hallani róla a jövőben. Már most is elég impozáns a színházi karriere, és valószínűen egy ilyen sok embert érdeklő nagyszábású sorozat után csak rajta múlik, milyen messzire jut a filmes világban.

Egy ikonikus színész fia csatlakozik a Sárkányok háza szereplőihez

Nembináris

Önmagát nembináris személynek vallja, azaz nem kizárólag férfi vagy női identitásban gondolkozik. Ez pedig azért is fontos, mert a nembináris identitásról a mai napig nagyon keveset tud a közvélemény, és az ebbe a csoportba tartozó emberek előtt is kevés a szintén nem bináris példakép vagy közszereplő. Az angol nyelv a nőkre a “she”, férfiakra a “he” névmással utal, Emma pedig azt kéri, hogy a “they / them” névmásokkal utaljanak rá.

Emma D'Arcy
Fotó: Northfoto

Imádja a növényeket

Ugyan családja még nincs, de a gondoskodás nem áll tőle távol, és arról már beszélt korábban is, hogy imádja a növényeket. Nem meglepő, hogy szeret a természetben lenni, és sok időt tölteni a szabadban, növények között.

Még több Sárkányok Háza:

Ez is érdekelhet

Katalin hercegné megtörni készül a királyi hagyományokat

Katalin hercegné megtörni készül a királyi hagyományokat

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói