Száz érvünk van, hogy miért érdemes a GLAMOUR decemberi számát olvasnod

Megjelent a decemberi lapszámunk, Lékai-Kiss Ramónával a címlapon. A GLAMOUR magazin decemberi ünnepi számával reméljük, hogy egy kicsit sikerül a szíveteket is ünneplőbe öltöztetni az év végére. Ha pedig környezetkímélő ajándékokat keresnél, akkor a GLAMOUR Ajándékkalauzban sok ilyet mutatunk.

Miért érdemes elolvasnod?
Elsősorban azért, mert megérdemled. Megérdemled azt, hogy a nap végén a másik szobában hagyd a telefonod és minden kütyüt, ami egész nap a kötelességeidre emlékeztet. Ne foglalkozz az online világgal, ne érjenek virtuális ingerek, csak te, a betűk és a képek létezzenek, melyek gondolkodásra sarkallnak, inspirálnak és kikapcsolnak. Ebben segít a magazin 194 oldalon keresztül. Kielemezzük a tévhiteket az aszexualitással kapcsolatban, és arra is keressük a választ, miért megy el az emberek kedve a szextől. A divatújdonságokon túl az örök klasszikus poncsók, pelerinek és rusztikus ékszerek varázsát is felelevenítjük, és persze címlaplányunk, Lékai-Kiss Ramóna gardróbjának kulcsdarabjairól is lerántjuk a leplet.

Szakértő segítségét kértük abban, hogy megválaszoljon egy olyan kérdést, amire hasznos lenne tudnunk a választ, mégsem engedi a rendszer. Mihez van jogunk az egészségügyben? Ki álljon ki helyettünk, ha nem mi magunk? Legyen szó orvosi műhibáról, abortuszról vagy etikai kérdésekről.

De anyaként is gyakran felmerülnek kényes kérdések. Te is kiabálsz néha? Nincs elég energiád ahhoz, hogy mindig kreatívan foglalkozz a gyerekeddel? Nem vagy rossz anya! Erről is meggyőzünk, mielőtt önmarcangolásba kezdenél.

Száz és száz érvet tudnánk felsorolni, ami miatt érdemes a kezedbe venni a magazint. Pontosabban 194-et, hiszen ennyi oldalon keresztül szórakoztatunk ebben a hónapban.

A női egyenjogúságért dolgozunk!
2017 óta a novemberi és decemberi lapszámunkban csak nőknek adunk munkát! Hogy miért döntöttünk így? Azért, mert egyenlőek akarunk lenni. Sokszor felmerül a gondolat, hogy így kirekesztjük a férfiakat. De számoljunk csak egy kicsit. Azzal, hogy novemberben és decemberben csak nőknek adunk munkát, nem kirekesztjük a férfiakat, hanem egyenlővé tesszük a nőket. Hiszen a nők éppen ennyivel keresnek kevesebbet, mint a férfiak. Így nem nehéz leszűrni a szomorú tanulságot, hogy annyival keresel kevesebbet nőként, hogy gyakorlatilag november 10-től év végéig ingyen dolgozol. Nem kevés idő. Szeretsz ingyen dolgozni? Hát, mi sem! Senki sem érdemli meg a negatív megkülönböztetést, az egyenjogúságra törekszünk! A 21. században nem szabad eltűrnünk, hogy a nők és férfiak bére közötti szakadék létezzen. Értékes munkát végzünk, legyünk büszkék rá, és kérjük ki magunknak az egyenlőséget. Ezzel a lapszámmal ezt az eszmét támogatjuk, reméljük te is!

Ez is érdekelhet

Szorongsz a szex miatt? Ezek a tippek segíthetnek

Szorongsz a szex miatt? Ezek a tippek segíthetnek

GLAMOUR Horoszkóp

Ma ne dőlj be a külsőségeknek - Napi horoszkóp: július 30.

Ma ne dőlj be a külsőségeknek - Napi horoszkóp: július 30.

Sztárhírek

5 dolog, amivel Katalin hercegné formában tartja magát

5 dolog, amivel Katalin hercegné formában tartja magát