18+

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves? Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!

Szex a szabadban minden mennyiségben! Az anális szex a megosztó, a nézőközönség kizárt! Mire izgulnak a nők?

2015.szeptember.5.

A hét közepén arra biztattam a szerzői Facebook oldalam hölgy követőit, hogy egy, három kérdéskörből álló szavazással nyilvánítsanak vélemény szexfantáziáik terén. Az érdekelt, hogy milyen rendhagyó, vagyis az átlagosnál (unalmasnál?) eltérő szexuális fantáziák piszkálják a női kíváncsiságot. A voksolás a weboldalamon, anonim módon történt, sokan talán most mertek először "beszámolni" a vágyaikról.

Szex a szabadban minden mennyiségben! Az anális szex a megosztó, a nézőközönség kizárt! Mire izgulnak a nők?
Fotó: weheartit

Az első kérdés arra vonatkozott, hogy mely szexuális "extrát" próbálná ki legszívesebben a szavazó. A második körben ennek ellentettje után kutattam, vagyis azt kérdeztem, hogy melyik "rendhagyó" játékba nem menne bele. A harmadik kérdésemmel azután érdeklődtem, hogy mely, már kipróbált "extra" okozta a voksoló számára a legnagyobb örömöt. Minden kérdésnél egyetlen választ lehetett megjelölni, a felmérésre néhány ezer visszajelzés érkezett, tehát természetesen nem reprezentatív, de nekem például rendkívül tanulságos… :) Mivel a felmérés nem teljes körű, kérlek benneteket, hogy minden általánosításnak tűnő megállapításomhoz gondoljátok hozzá, hogy azt csak a szavazásban részt vettek véleményére alapozom. Fontos továbbá megjegyeznem, hogy az eredményt egyáltalán nem szabad befolyásoló tényezőként kezelni, tehát, ha téged olyasmi izgat, amely a lista alján szerepel, nem vagy megvetendő, vagy elítélendő, egyszerűen csak más vagy. A világ sokszínű. :)

Mielőtt az eredmények ismertetésbe fognék, bemásolom az általam megadott tizenhét választható lehetőség listáját, abban a sorrendben, ahogy azt közzétettem. Csak úgy, a játék kedvéért válasszátok ki, mely számotokra a legizgatóbb ötlet, mely a legelrettentőbb! :) Vagy csupán tippeljétek meg, mely pikáns gondolat lesz a nyerő! :)

Haladjunk visszafelé, nézzük először azt, hogy mely kipróbált szexuális extra okozta eddig a legnagyobb gyönyört a voksolásban részt vett hölgyek számára. A kérdéskör abszolút győztese a szabadtéri szeretkezés, ezek után bízom abban, hogy a nyár élvezettel töltve telt… :) Különös tapasztalat egyébként, hogy a szabadtér győzelme ellenére a nézőközönség előtt történő etyepetye (szabadban nem ritka a kukkoló, sőt sok exhibicionista külön keresi a nézőközönség lehetőséget…) az utolsók között végzett. Az "élveztem" lista második helyére az anális szex került, az eredmény igencsak meglepett – a folytatásban látjátok majd miért… :) A dobogó aljára az erőszak nélküli lekötözős aktus jutott, ezt követi az erőszakimitálás, mely inkább élvezettel tölti el a nőket, mint a szexjátékszerek bevonása, vagy a mocskos beszéd. A kérdéskör abszolút vesztese a két, egymással is foglalkozó férfival megejtett aktus, amelyet összesen öten jelöltek kedvesnek.

Fotó: weheartit

Az imént az anális szexhez fűzött kis kommentárom már előre jelezte, hogy lesznek meglepetések az eredményekben, íme az első: a "biztosan nem próbálnám ki" listát az erőszakimitálás vezeti (a szavazók a szado-mazóra sem túlságosan nyitottak), pedig a "már tapasztalatokkal rendelkezők" szavazatai alapján az nem is olyan rossz móka… :) A második helyen a popószex található, amely a kalandvágyók lajstromával összevetve a fanyalgóknak akár kipróbálásra kifejezetten ajánlottnak tekinthető… :)

A nézőközönség előtt történő szex az abszolút elutasított ötletek harmadik helyezettje, amely eredmény egyébként tökéletesen rímel a többi kérdéskör válaszaival. A szavazók azt is elvetendőnek tartják, hogy kívülálló készítsen róluk aktus közbeni felvételeket, a párjukkal lényegesen szívesebben bólintanak hasonló mókára. Ha már a többesnél tartunk, a válaszadók határozottan elvetik a párcsere lehetőségét és jóval nagyobb százalékban tiltakoztak az ellen, hogy egy másik nőt invitáljanak meg a párjukkal, minthogy egy férfi érkezetten harmadiknak. Eközben gyakorlatilag rázza őket a hideg attól az ötlettől, hogy az orruk előtt két férfi egymáshoz érjen, azonban ők szívesebben foglalkoznának egy másik nővel. A legkevésbé elutasított ötlet a szexjátékszerek ágyba hívása, a szabadtéri szeretkezés, a kosztümös kalandok, valamint a finomabb kikötözős szex.

Elérkeztünk a szavazók legfeszítőbb szexuális kalandvágyaihoz. Abszolút érdektelenségbe fulladt a nézőközönség előtt történő szeretkezés (beleértve a szexfelvételek készítését is), valamint az extrémebb orális variációk, illetve a párcsere. A többes szex azonban nagyon izgatja a voksolókat, nyitottak egy másik nőre (negyedik hely – az eredmények alapján megosztó téma, hiszen sokan irtóznak is tőle) és legalább dupla annyi szavazó próbálná ki két férfival, így ez utóbbi felállás a második legnépszerűbb szexuális fantázia. A vágyak első helyén a nem erőszakos lekötözős szex áll, harmadik pedig a szabadtéri szeretkezés… :) Ötödik a szexjátékszerek használata, hatodik helyen pedig a jelmezek bevonása áll. Hetedik helyre az erőszakimitálás került, amit rögtön a szado-mazo követ.

Fotó: weheartit

A vágyódás és az irtózást összevetve elkészítettem a női szexfantáziák listáját, íme a teljes, összevont tabella (az opciók mögötti zárójelben az "élvezet"-listán szerzett helyezést látjátok):

1. Lekötözős szex (nem erőszakos) (3.)
2. Szabadban szeretkezni (1.)
3. Szexjátékszerek bevonása (5.)
4. Kosztümös, szerepjátékos kalandok (8.)
5. Két férfival egyszerre (9.)
6. Biszexuális aktus egy másik nővel (13.)
7. Szexvideó, szexfotósorozat készítés általatok (10.)
8. Édeshármas egy másik nővel (12.)
9. Mocskos beszéd (6.)
10. Extrémebb orális szex-variációk (7.)
11. BDSM (náspángolás, korbácsolás, megkötözés) (11.)
12. Erőszakimitálás (lefogás, fojtogatás, pofonok) (4.)
13. Partnercsere egy másik párral (15.)
14. Biszexuális aktus két férfival (17.)
15. Anális szex (2.)
16. Szexvideó, szexfotósorozat készítés más által (16.)
17. Nézőközönség előtt szeretkezni (14.)Összességében tehát a válaszadásra hajlandó nőket leginkább az erőszakmentes lekötözős szex érkeli (hmmm…), valamint a szabadtéri szex vonzza. Nem kérdés tehát, hogy ezen témák valamelyikében írom majd a következő blogposztomat… :) Az erőszakimitálás ugyan nem kifejezett vágy, a tapasztaltak szerint örömteli, csakúgy, mint a lista alján szereplő anális szex. Kellemes kalandozást kívánok! :)

L

Ez is érdekelhet

Sosem cserélném le a párom egy vibrátorra, de attól még imádom

Sosem cserélném le a párom egy vibrátorra, de attól még imádom

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját