Most már biztos: távoznak a Szexoktatás legszerethetőbb karakterei

Hamarosan érkezik a Szexoktatás negyedik évada, azonban a Netflix saját gyártású brit sorozatának szereplőgárdájában úgy tűnik, jelentős változásokra számíthatunk. Négy karakterről ugyanis már biztosan tudjuk, hogy nem térnek vissza a folytatásban.

Távoznak a Szexoktatás legszerethetőbb karakterei
Távoznak a Szexoktatás legszerethetőbb karakterei
Fotó: Profimedia

A Szexoktatás nemcsak személyesen tartozik a kedvenc tartalmaink közé, globálisan is rendkívüli népszerűségnek örvend: a harmadik évad debütálásakor ötödik helyen végzett a 2021-es év top öt legtöbbet streamelt Netflix sorozata között. Nem véletlenül, hiszen a Szexoktatás egyedülálló módon, nyíltan és tabuk nélkül enged betekintést a szereplők különféle szexuális problémáiba és éppen ideje volt, hogy egy sorozat azt üzenje a fiataloknak, hogy a szex sokféle lehet, és sokféleképpen lehet jó.

Otis a történet során szexterapeuta édesanyja nyomdokaiba lépve egyre több diáktársának segít nyíltan vállalni a szexualitását. A szereplők a három évad során rendkívül közel kerültek a rajongók szívéhez, négyen azonban sajnos nem fognak visszatérni a folytatásban.

Mely karakterek távoznak a Szexoktatásból?

Miután a harmadik évad végén bezárták a moordale-i középiskolát, a Szexoktatás folytatása nagy valószínűséggel egészen új alapokra helyeződik majd. Négy karakter is távozik: az Olát alakító Patricia Allison a karrierjében felmerülő új lehetőségek miatt, míg Tanya Reynolds, akit Lily szerepében láthattunk, feltehetőleg a történet alakulása miatt köszön el a Szexoktatástól.

Ezért nem fogod látni Simone Ashley-t a Szexoktatás negyedik évadában

Az Emily Sands tanárnőt alakító Rakhee Thakrar mellett az Olivia Hanan szerepében látható csodás Simone Ashley-től is könnyes búcsút vesz a sorozat. A színésznő különösen nagy népszerűségre tett szert a Bridgerton második évadában nyújtott elragadó alakításáért. Kíváncsian várjuk, hogy ezek a változások milyen hatással lesznek a Szexoktatás folytatására és a szereplők karrierjére.

Ha te is sorozatfüggő vagy:

Ez is érdekelhet

Ismét bebizonyították: Jennifer Lopez és Ben Affleck a vörös szőnyeg legédesebb párosa

Ismét bebizonyították: Jennifer Lopez és Ben Affleck a vörös szőnyeg legédesebb párosa

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói