Carrie és Aidan újra együtt? Ezt kell tudnod az És egyszer csak... folytatásáról

Az HBO Max And Just Like That hivatalos Instagram oldalán közzétett fotók azt sugallják, hogy Carrie és Aidan találkozása lesz a második évad középpontjában. Vajon beteljesül végre az a soha el nem feledett szerelem? Íme egy kis kulisszatitok!

Az És egyszer csak... 2. évada bőven tartogat meglepetéseket
Az És egyszer csak... 2. évada bőven tartogat meglepetéseket
Fotó: Profimedia

A Carrie Bradshaw-Aidan Shaw páros rajongói most ugrálhatnak örömükben, ugyanis kettejük kapcsolata talán végre elérkezhet boldog befejezéséhez. A Deadline tavaly augusztusban megjelent cikkében olvasható, hogy az Aiden Shaw-t alakító John Corbett több epizód erejéig is visszatér az És egyszer csak… 2. évadában. Erről most te magad is meggyőződhetsz!

Még mindig zseniálisan mutatnak együtt

Pénteken a hivatalos And Just Like That... Instagram oldalán több olyan fotó is napvilágot látott, amelyeken Sarah Jessica Parker és John Corbett kézen fogva sétálnak az utcán. Az HBO Max sorozatának következő évadát hol máshol, mint New Yorkban forgatják, a munka pedig már gőzerővel folyik. A pontos premier dátumát illetően még nincs konkrét információnk, de az 100%, hogy Aident valamilyen szerepben biztos, hogy láthatjuk majd Carrie oldalán. A fotó leírásában az alábbi olvasható: „Pszt. Ne mondd el senkinek.", amire az 57 éves Sarah Jessica Parker kommentben válaszolt: „Shhh. X, SJ.”

Nehezen váltak meg egymástól

A képet látva rajongók millióinak szíve dobban most egy hatalmasat, hiszen Carrie és Big szerelme mellett, Carrie és Aiden kapcsolata a sorozat egyik legikonikusabb történetszála volt. Természetesen a vélemények megoszlottak: volt, aki az egyik párosnak drukkolt, míg sokan a másiknak, de a legtöbben mégis mindkét felállást imádták. Aident és Carrie-t a sorozat 6. évadában láthattuk utoljára, amikor véletlenül egymásba botlottak az utcán; akkor Aiden már nős volt, és egyúttal friss apuka is. A második találkozás pedig már a Szex és New York mozifilm 2. részében történt, amikor is elcsattant egy szenvedélyes csók köztük egy fülledt éjszakán, Abu-Dzabi-ban. A szálakat azóta sem sikerült elvarrni, de ki tudja, hogy mit tartogat még Carrie számára az élet…? Mi mindenesetre már tűkön ülve várjuk, hogy kiderüljön.

Sorozatok, amikre érdemes várni:

Ez is érdekelhet

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Csodás tavaszi rózsaszín körmök, ha egy klasszikust felvirágoztatnál

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói