Kijött a You 4. évadának előzetese: most már biztos, hogy ez lesz az eddigi legizgalmasabb évad

Megérkezett a You negyedik évadának előzetese, ennek örömére pedig összeszedünk minden fontos információt, amit eddig megtudhattunk a folytatásról.

Mi már alig várjuk a You negyedik évadának érkezését
Mi már alig várjuk a You negyedik évadának érkezését
Fotó: Profimedia

Három évad után valamiért még mindig nem tudunk betelni a sorozatgyilkos történetével, aki megszállottan keresi élete szerelmét és képes szó szerint bármit megtenni azért, hogy megszerezze. Kedvenc pszichothriller sorozatunk hamarosan végre visszatér a Netflix műsorára, Penn Badgley-vel a főszerepben. A You negyedik évada különösen izgalmas fordulattal érkezik, ugyanis annyi év vérszomjas gyilkolás után végül a vadászból is üldözött vad válik.

A negyedik évadban a Tati Gabrielle által alakított Marienne Bellamy is visszatér – ezúttal Targaryen szőke hajjal –, aki az előző évad végén felfedezte az igazságot Joe szörnyű tetteivel kapcsolatban. „Egy gyilkos vagy, Joe” – hangzik Marianne szembesítése az előzetesben. „Tévedsz velem kapcsolatban. Bebizonyítom neked” – válaszolja Joe, akinek összetört a szíve szerelme elvesztésekor. Elképzelhető, hogy sikerül új életet kezdenie?

Fokozódnak az izgalmak

A történet szerint Joe Goldberg halála megrendezését követően Európába érkezik, egészen pontosan Párizs helyett Londonba, ahol Jonathan Moore irodalomprofesszornak adja ki magát és meglepetten tapasztalja, hogy mennyire szereti a tanítást – annak ellenére, hogy a felső tízezer egocentrikus sznobjaival van körülvéve. Amikor azonban az elit baráti társaság tagjai hullani kezdenek, Joe Goldberg is hamar rájön, hogy nem ő az egyetlen gyilkos a környéken.

Mutatjuk, ki lesz Joe új áldozata a You negyedik évadában

A You negyedik évadának első fele február elejétől, második fele pedig március elejétől lesz elérhető a Netflixen. Nézd meg nálunk az előzetest!

Még több popkultúra:

Ez is érdekelhet

Jennifer Lopez hasizmát most azonnal elfogadnánk

Jennifer Lopez hasizmát most azonnal elfogadnánk

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói