Szigeti Zsófi még idegen autók tetején is táncolt Marokkóban

2019. március 8.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Szigeti Zsófi, a Shaibo énekesnője Amszterdamba költözött, ahol zeneakadémián tanul. Blogjában bemutatja egy külföldi egyetemista mindennapjait, a kétlaki élet kihívásait, és rengeteg érdekes tapasztalatát, tippjét osztja meg veletek. Az előző bejegyzést itt olvashatjátok!

Szerdán este értem haza, Marokkóból. Teljesen fel vagyok töltve, azt hiszem ez volt életem egyik legemlékezetesebb utazása. Hat napot forgattunk Sivák Zsófival és Miki357-el, aztán négy nap kikapcsolódás következett.
Agadirban szálltunk le, onnan autót béreltünk, és négy nap alatt értünk Marrakeshbe. A négy nap alatt minden nap más városban vagy faluban aludtunk.

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BuWQhxhgtRy/?utm_source=ig_embedutm_medium=loading" data-instgrm-version="12" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> A bejegyzés megtekintése az Instagramon cutest crew #morocco Shaibo (@shaibo.music) által megosztott bejegyzés, Febr 26., 2019, időpont: 6:08 (PST időzóna szerint)

Azt hiszem, ha egyetlen szóval kellene jellemeznem az egész hetet akkor a "spontaneitást" választanám. Természetesen egy előre megtervezett úton haladtunk, de hogy hol állunk meg forgatni, azt nagyon sokszor a véletlenek alakították. Például a cikk borítóképe akkor készült, amikor az út mellől megláttunk egy közeledő autót, ami jól nézett ki, a csapat megállította és megkérte a sofőrt, hogy táncolhassak kicsit az autó tetején. Szerintem ez lett az egyik legerősebb jelenet.

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BuZDP6Kjq9B/?utm_source=ig_embedutm_medium=loading" data-instgrm-version="12" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> A bejegyzés megtekintése az Instagramon love sister amp; love brother . . . #SHAIBO #bassist #singer #musicians #producers #music #soul #neosoul #jazz #music #genre #song #music #genre #song #songs #socialsteeze #socialsteezelody #hiphop #rnb #pop #love #instagood #beat #beats #jam #myjam #newsong #morocco #desert Shaibo (@shaibo.music) által megosztott bejegyzés, Febr 27., 2019, időpont: 8:09 (PST időzóna szerint)

A marokkóikaknál pedig kedvesebb emberekkel minden túlzás nélkül életemben nem találkoztam. Óriási vendégszeretetük van, nagyon előzékenyek és udvariasak, és talán, ami a legnagyobb pozitív hatást gyakorolta rám, hogy nyugodtak. Nagyon jó volt nap végén megérkezni az adott szállásra, ahol mindenki halál chillben, óriás mosollyal, meg fincsi kajával fogadott minket.

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BueJz0GAr2d/?utm_source=ig_embedutm_medium=loading" data-instgrm-version="12" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> A bejegyzés megtekintése az Instagramon #128099; . . . #SHAIBO #bassist #singer #musicians #producers #soul #neosoul #jazz #music #genre #song #songs #socialsteeze #socialsteezelody #hiphop #rnb #pop #love #instagood #beat #beats #jam #myjam #newsong #lovethissong #favoritesong #bestsong #photooftheday #morocco #marrakesh Shaibo (@shaibo.music) által megosztott bejegyzés, Márc 1., 2019, időpont: 7:43 (PST időzóna szerint)

´A szeretet a jelenben történik´

´A szeretet a jelenben történik´

Nagyon régen nem éreztem magam annyira szabadnak mint ezen az úton, sok dolog megkérdőjeleződött bennem a jelenemmel kapcsolatban, hogy merre tartok, és biztos jó-e az irány. Legszívesebben csak mennék mindig, megállás nélkül, és egyre csak újat tapasztalnék. Négy hónapnyi holland esőzés után most esett le igazán, hogy mekkora ereje van a Napnak. Őszintén nem tudom, hogy fogom kibírni Amszterdamban az elkövetkezendő három évemet, de az tuti, hogy minimum kelleni fog két hét így februárban egy meleg helyen, távol a mindennapoktól.

Hogy lássatok is valamicskét erről a csodahétről (hiszen a klip csak áprilisban kerül nyilvánosságra) összevágtam egy kis videót a helyekről, ahol jártunk:

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/Bus0358AclY/?utm_source=ig_embedutm_medium=loading" data-instgrm-version="12" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> A bejegyzés megtekintése az Instagramon #127774;#moodfilm about our #shooting in #morocco. Premier in April! #128293;//SWIPE//#128293; . . . #SHAIBO #bassist #singer #musicians #producers #music #soul #neosoul #jazz #music #genre #song #songs #socialsteeze #socialsteezelody #hiphop #rnb #pop #love #instagood #beat #beats #jam #myjam #newsong Shaibo (@shaibo.music) által megosztott bejegyzés, Márc 7., 2019, időpont: 12:28 (PST időzóna szerint)

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: A Bika népszerű lesz, a Skorpió teljesítheti párja vágyait - május 30.

Napi horoszkóp: A Bika népszerű lesz, a Skorpió teljesítheti párja vágyait - május 30.

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Párkapcsolat, karrier: Hogyan hatnak az életünkre mindennapos döntéseink? (x)

Párkapcsolat, karrier: Hogyan hatnak az életünkre mindennapos döntéseink? (x)

Nem gondolnánk: ezért kötődünk annyira ruhadarabjainkhoz (x)

Nem gondolnánk: ezért kötődünk annyira ruhadarabjainkhoz (x)

Hogyan tartsuk fenn a kapcsolatot szeretteinkkel, ha nagy változás történt az életünkben? (x)

Hogyan tartsuk fenn a kapcsolatot szeretteinkkel, ha nagy változás történt az életünkben? (x)

Még nem tudod idén hová mész nyaralni? - Ezt a helyet imádni fogod! (x)

Még nem tudod idén hová mész nyaralni? - Ezt a helyet imádni fogod! (x)