Taylor Swift új dala itt van, és sötétebb, mint eddig bármi, amit csinált

2017.augusztus.25.

Az, amire már hónapok óta várunk, végre megtörtént: Taylor Swift új dalt adott ki – dobj el mindent és hallgasd meg a cikk végén, de addig is elevenítsük csak fel, hogy is jutottunk idáig, Taylor mindenképpen azt teszi.

Taylor Swift Reputation
Fotó: rex/puzzlepix

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez Taylor Swift eddigi legsötétebb és legszemélyesebb száma, nem tudjuk pontosan eldönteni, hogy kinek is címezhette az énekesnő a kemény szavakat, de az biztos, hogy nagyon sok benne a düh. Ilyen sorok hangzanak el, hogy "Nem szeretem az apró kis játékaidat", vagy "Nem, nem szeretlek", majd az 1989 album popesztétikájától immár igencsak távol álló új dalnak bekúszik a technoszerű "Nézd, mit hoztál ki belőlem" refrénje.

A Look What You Made Me Do 6 igencsak kísérteties promo végeredménye, kezdődött azzal, hogy pénteken Taylor Swift teljesen lepusztította a közösségi média oldalait, majd egy három részre feldarabolt kígyóvideóval sokkolta a rajongóit, akkor nyilván rögtön tudták, mire megy ki a játék: Taylor Swift új albummal jelentkezik nemsokára. A nagy bejelentésre pedig nem is kellett sokat várni, szerdán Swift megmutatta új lemezének borítóját, és az is bejelentette, hogy hamarosan jön az első dal róla.

Taylor Swift (@taylorswift) által megosztott bejegyzés, 2017. Aug 23., 07:01 PDT
defer src="//platform.instagram.com/en_US/embeds.js">

A szám csúcspontja 2:50-re tehető, ahol Taylor azt mondja: "Sajnálom, a régi Taylor nem tud jönni most a telefonhoz. Miért? Oh, mert meghalt!". Az biztos, hogy ez egy teljesen új korszak kezdetét jelenti Swift számára, és a Reputation album egy sokkal szókimondóbb, sötétebb, merészebb lemez lesz a Grammy-díjas 1989-nál.

Taylor Swift (@taylorswift) által megosztott bejegyzés, 2017. Aug 23., 09:39 PDT
defer src="//platform.instagram.com/en_US/embeds.js">

A kérdés továbbra is az, hogy vajon kire haragszik ennyire Taylor Swift? A dal a 2016-os év egyik legnagyobb botrányára utalna, a Kim Kardashian-Kanye West sztorira? Vagy esetleg Taylor még mindig a Katy Perrys háborún lovagolna? Esetleg vannak olyan ellenségei, akikről nem is tudtunk eddig? Mindenesetre nagyon izgalmas ez az egész!

Hallgasd meg az új dalt és nézd meg hozzá a kígyókkal teli dalszövegvideót:

Ez is érdekelhet

Kreatív ötleted támadt? Így védd meg a szellemi tulajdonodat

Kreatív ötleted támadt? Így védd meg a szellemi tulajdonodat

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma belekeveredhetsz valami kínos ügybe - november 29.

Napi horoszkóp: Ma belekeveredhetsz valami kínos ügybe - november 29.

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp - Nagy lesz a hajtás ezen a héten - november 29. - december 5.

Heti horoszkóp - Nagy lesz a hajtás ezen a héten - november 29. - december 5.