Tetováláskészíttetés egy random tetoválónál és további kalandok Marokkóban

2019.március.15.

Szigeti Zsófi, a Shaibo énekesnője Amszterdamba költözött, ahol zeneakadémián tanul. Blogjában bemutatja egy külföldi egyetemista mindennapjait, a kétlaki élet kihívásait, és rengeteg érdekes tapasztalatát, tippjét osztja meg veletek. Az előző bejegyzést itt olvashatjátok!

Szigeti Zsófi már nagyban készülődik marokkói utazására és budapesti koncertjére

Szigeti Zsófi már nagyban készülődik marokkói utazására és budapesti koncertjére

A múlt heti bejegyzésben meséltem nektek a klipforgatásról Marokkóban, most pedig az azt követő kikapcsolódásról fogok írni. Az egyhetes forgatás végére Miki is megérkezett Marrakeshbe, hogy aztán onnan induljunk tovább Essaouriába, csak kettecskén.

Vasárnap indultunk a marrakeshi szállásról autóval a buszpályaudvarra és onnan utaztunk busszal 3 órát az óceánpartra. Akármennyire is rosszul hangzik ez a 3 óra, nagyon nagyon jó volt, gyönyörű tájakon jártunk és kábé egy óra után el aludtam, szóval nem sokat éreztem belőle.

A szállásunk egy gyönyörű és elég nagy egyterű lakás volt, és annyit fizettünk a három napért, mint amennyit Amszterdamban fizetnénk a legolcsóbb helyen (ami totál lepukkant), egyetlen napért.

A Marrakeshi szállást kivéve mindenhol kaptunk reggelit és vacsorát is, ez itt sem volt másképp. Reggel megkérdezték, hogy mit szeretnénk vacsorázni (általában egy nagy kerámia edényben sütöttek össze vagy csirkét és zöldségeket, vagy halat és zöldségeket) és azzal vártak mire hazaértünk.

A második napon egész nap az óceánparton voltunk, Miki könyékig a vízben, én meg néztem, és akkor eszembe jutott az amszterdami 50 km/h-ás szél és a zuhogó eső. Persze valahol hiányzott, mert mégis itt élek és szeretem, de a holland tél megkérdőjelezi az összes többi ott töltött napsütéses hónapot.

Lényeg a lényeg, hogy mindenképpen magammal szerettem volna vinni valamit, amitől instant eszembe jut az óceán illat, meg a homok, meg az egész. Aztán csak random rákerestem az ottani tetováló művészekre, de csak hennásokat találtam, illetve egy elég noname-nek tűnő oldalt, de azért írtam nekik.

Azonnal válaszoltak és megbeszéltük, hogy találkozunk egy kávézóban. Egy házaspár volt 30 körüliek és nagyon hippik. Azonnal megtaláltuk a közös hangot, megbeszéltük, hogy este találkozunk és csinálnak nekünk két tetoválást.

data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/BupP49PAGgh/?utm_source=ig_embedutm_medium=loading" data-instgrm-version="12" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> A bejegyzés megtekintése az Instagramon souvenir from #morocco . #128591;#127995;#127774; Shaibo (@shaibo.music) által megosztott bejegyzés, Márc 5., 2019, időpont: 3:08 (PST időzóna szerint)

A lakásukon találkoztunk, ahol nagyon sokat beszélgettünk vallásról meg kultúráról, hogy mennyire sok a félreértés körülöttük stb. Aztán én kaptam tőlük egy napszimbólumot a balkezemre, Miki pedig a szabad ember szimbólumát az egyik ujjközébe.

Aztán elmentünk velük egy bárba (ez már éjjel volt) ahol csak helyiek voltak, az ő barátaikkal találkoztunk, zenészekkel, képzőművészekkel. Otthon éreztem magam nagyon, minden annyira természetes volt, hogy ott vagyunk és senki nem ismert minket, mégis azonnal befogadtak. Megbeszéltük, hogy jövőre visszamegyünk és akkor már náluk szállunk meg. Azóta számolom a napokat.

Ez is érdekelhet

Tudod ki volt az első modell, aki vagyonokat keresett?

Tudod ki volt az első modell, aki vagyonokat keresett?

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Sztárhírek

Bella Hadid nyilatkozott a mentális egészségével való küzdelméről

Bella Hadid nyilatkozott a mentális egészségével való küzdelméről