A 90-es évek imádott frizurája visszatért és így viseld most

Emlékszel még az évezredforduló egyik legkedveltebb frizurájára, aminek olyanok voltak a nagy rajongói, mint Julia Stiles vagy éppen Jennifer Aniston. Az arcot keretező tincsek egy időben menőbbek voltak mindennél, és most újra ellepték nemcsak az Instagram-feedünket, hanem a vörös szőnyeget is.

A 90-es évek imádott frizurája visszatért és így viseld most
Fotó: Getty Images

A sztárok egyik kedvenc fodrásza, Chris Appleton elárulta a Vogue magazinnak, hogy bár nem úgy tűnik, de "ezt a lookot nem olyan egyszerű kivitelezni". A sztárfodrász olyanoknak készíti a frizuráját, mint Jennifer Lopez, Kim Kardashian vagy éppen Ariana Grande. Az ő munkája Dua Lipa és Jennifer Lopez 90-es éveket idéző haja a 2020-as Grammy, illetve a SAG gálákról.

Az egyik legnépszerűbb 90-es évekbeli tinisorozat, a Szívtipró gimi Anitája is nagy rajongója volt ennek a hajstílusnak:

De nemcsak JLo vagy Dua Lipa rajong ezért a stílusért, Kylie Jenner is két, arcot keretező tinccsel jelent meg nemrég a Tom Ford bemutatóján, a 90-es évek stílusának egyik legnagyobb rajongójaként Bella Hadid sem maradhatott ki a jóból, és a Love magazin partiján jelent meg a saját interpretálásában ennek az ikonikus hajviseletnek.

Az aranybarna hajszín a legkönnyebben fenntartható és a sztárok is imádjákAppleton elárulta, hogy kellő mennyiségű haj kell hozzá, és ahhoz, hogy a look tökéletes legyen, körülbelül egy-egy 2 cm vastagságú tincset kell meghagyni az arc körül, aminek a hossza pont annyi legyen, hogy keretezni tudja az arcod. "Ha túl hosszú, akkor csak furán lóg elől". És bár simán lehet laza konttyal vagy lófarokkal is viselni a könnyedebb megjelenés kedvéért, Appleton a szoros, hátrafésült kontyra esküszik, szerinte ez "modernebb" hatást kelt.

A frizura már a kifutókat is meghódította, legutóbb a Max Mara show-n láttuk Bella Hadidon a lazább verzióját:

Fotó: Getty Images

Rachel a Jóbarátokban számos alkalommal viselte ezt a frizurát:

A fodrász szerint nem véletlenül tűnt el egy időre ez a frizura, "az utóbbi években cikivé vált", ahogy a legtöbb trend a 2000-es évek elejéről. Viszont az utóbbi szezonokban egyre nyilvánvalóbbá vált, hogy a 90-es évek után ez az az évtized, ami a legerősebben kezd visszaszivárogni az utcai öltözködésbe. Gondolj csak a halászsapkákra, amik most élik éppen legnagyobb reneszánszukat.

Így viselik most a sztárok ezt a frizurát a vörös szőnyegen:

Ez is érdekelhet

Púdermentes Podcast: Soha el nem ért sikereink sírboltjai között

Púdermentes Podcast: Soha el nem ért sikereink sírboltjai között

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Sztárhírek

Timothée Chalamet is kint volt a Szigeten, vannak róla fotók!

Timothée Chalamet is kint volt a Szigeten, vannak róla fotók!