A Gucci Guilty illatcsalád előrukkolt az eddigi legerősebb kampányával

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Új kampányt mutatott be a Gucci a méltán híres Guilty illatcsaládjához, új arcainak pedig egy rendkívül sokoldalú hármast választott a márka: A$AP Rocky, Julia Garner és Elliot Page az ikonikus parfümkollekció főszereplői.

A$AP Rocky, Julia Garner és Elliot Page, a Gucci Guilty új kampányának nagykövetei
A$AP Rocky, Julia Garner és Elliot Page, a Gucci Guilty új kampányának nagykövetei
Fotó: Gucci

Az egyik legnagyobb olasz divatház nem csak lenyűgöző, egyedi ruhakölteményei miatt vált milliók kedvencévé, a szépségápolás terén is mindig tartogat számunkra új meglepetéseket. A divatmárka szépségrészlege egy egészen lenyűgöző sminkvonallal is előrukkolt már, hazánkban azonban inkább az emblematikus illatai miatt ismerhetjük a Guccit. A Guilty illatcsalád új kampányfilmmel örvendeztette meg a rajongóit, és hívja fel magára azok figyelmét, akik még nem próbálták illatkreációikat. A kampány arcainak a márka három nagyon különböző személyiséget választott, akiket egy közös ponttal mégis összeköthetünk: mindenük a művészet szeretete. A$AP Rocky, Julia Garner és Elliot Page az önelfogadást, a barátságot és a szerelmet hirdetik a Glen Luchford által rendezett Gucci kampány filmjében.

Páratlan hármas

Nem is választhattak volna ideálisabb triót annak a megtestesítésére, hogy a Gucci Guilty illatok történetében egy egészen új fejezet kezdődik, hiszen a három híresség élete szintén nagy mérföldkövekhez érkezett. A Golden Globe és Emmy-díjas színésznő, Julia Garner a 2022-ben indult, Az örökösnő álarca mögött című sorozatában nyújtott alakításáért kiemelkedő sikerekkel büszkélkedhet, A$AP Rocky pedig nemrég megtapasztalhatta az apaság örömeit, rövidesen pedig már két gyermek édesapja lesz.

A$AP Rocky, Julia Garner és Elliot Page a Gucci Divatház emblematikus illatainak új kampányarcai
Fotó: Gucci

A kampányfilmben a három híresség egy meghitt, biztonságot árasztó otthoni környezetben együtt testesíti meg az őszinte öröm világát, egy olyan miliőt alkotva, ahol a nyitottság, az önkifejezés és az önelfogadás legtisztább formái szabadulnak fel. A Gucci Guilty nők számára készült Pour Femme, és férfiaknak Pour Homme illatai éppen az ebben rejlő örömök felfedezésére ösztönöznek és az önmagunkhoz való lehető legmélyebb kapcsolódásra.

GlamDrop: Lassan a neszesszeredben is beköszönt a tavasz

GlamDrop: Lassan a neszesszeredben is beköszönt a tavasz

Ikonikus illatok

A női kollekció darabjai között az Eau de Parfum változatban a mediterrán mandora citrus, a természetes bergamott és a rózsabors fejjegyek melegséget adnak, amik tökéletes összhangban állnak a virágos szívjegyekkel és az ámbra, valamint a pacsuli alapjegyeivel, míg az Intense kiadásban ezen jellemzők nagyobb egy intenzitású élményt adnak. Az Eau de Toilette változatot a történelem során a románc és az ártatlanság jelképeként ismert narancsvirág abszolútum teszi teljessé.

Balról: Guilty Pour Femme Eau de Parfum GUCCI 30 990 Ft/30 ml, Guilty Pour Femme Eau de Parfum Intense GUCCI 35 790 Ft/30 ml, Guilty Pour Femme Eau de Toilette GUCCI 26 490 Ft/30 ml
Fotó: Gucci

A Guilty férfi illatok tökéletesen harmonizálnak a női párjukkal, a család legújabb tagja Guilty Black névre hallgat, ami az ikonikus fás illatjegy mellett levendulát, pacsulit és narancsvirágot rejt magában.

Balról: Guilty Pour Homme Eau de Parfum GUCCI 36 990 Ft/50 ml (739,8 Ft/1 ml), Guilty Pour Homme Black Eau de Toilette GUCCI 32 490 Ft/50 ml (649,8 Ft/1 ml), Guilty Pour Homme Parfum GUCCI 38 790 Ft/50 ml (775,8 Ft/1 ml), Guilty Pour Homme Eau de Toilette GUCCI 31 990 Ft/50 ml (639,8 Ft/1 ml)
Fotó: Gucci

A sztárok mindig utat mutatnak, ha divatról vagy szépségről van szó:

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Ez lenne rá a bizonyíték, hogy Katalin hercegné jobban van?

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője