Az ünnepek alatt is kell egy kis kényeztetés! Öltöztesd 24 karátos aranyba az arcbőröd!

2019.december.25.

Ha úgy érzed elszabadulnál kicsit az ünnepi teendőktől és szívesen kikapcsolnál legalább egy fél órára, van számodra egy szuper programunk, mellyel nem csak az arcbőröd, de a mentális állapotod is kezelésbe veheted egy kicsit.
A budapesti Four Seasons Gresham Palace Hotel a Black Pearl kozmetikai márkával együttműködésben elhozták neked a Cleopatra's Gift of Gold exkluzív arckezelést, melyet 2019. december 14. és 2020. január 5. között vehetsz igénybe!

"Az arany egy természetes elem, mely a folyók legmélyén áramlik. Ezzel az exkluzív arckezeléssel éppen ezt a fenséges áramlást szeretnénk felidézni. Hiszen ahogyan az arany és a természet, úgy a valódi szépség is időtlen." – mondta Virginia Cogliati, a Spa vezetője.

De miért pont Kleopátra?

A Black Pearl a világon fellelhető legértékesebb és legmagasabb minőségű fémeket hasznosítja termékeiben. Az arany nem csak a gazdagság, a vagyon és a presztízs jelképe. Bőrfiatalító, feszesítő tulajdonságait már 5000 évvel ezelőtt, Kleopátra idejében is felismerték. Az ókori Egyiptom fáraója hitte, hogy kapcsolat áll fent az arany és a Nap ragyogása között és képes megvédeni a bőrt a szélsőséges időjárási tényezőkkel szemben. Azáltal, hogy Kleopátra minden este arany maszkban hajtotta álomra a fejét, bőre megőrizte ragyogását és feszességét.

A harmincperces kezelés egy relaxáló arcmasszázzsal indul, majd egy antioxidánsokban gazdag, arannyal dúsított krémes tisztítással folytatódik. Az ezután felkent, zeolittal dúsított mélytisztító arcmaszk felmelegszik és E-vitaminnal tölti fel a bőrt. Végül jöhet a 24 karátos arany Kleopátra maszk, melyet néhány perc elteltével egy mágnes segítségével távolítanak el. Az így hátramaradó ragyogó aranyréteget egy hűsítő citrin kristállyal masszírozzák a bőrbe, így segítve a felgyülemlett méreganyagok kiürülését. A kezelést követően az aranyfényben ragyogó arcbőr hidratált, feszes, az apró ráncok pedig láthatóan kisimultak lesznek.

A kezeléssel kapcsolatos további információkért látogass el a fourseasons.com/budapest/spa/facial_treatments/ oldalra.
Időpontegyeztetéshez hívd a +36 1 268 5500 vagy írj egy emailt a spa.budapest@fourseasons.com címre!

Ez is érdekelhet

5 tipp, hogy sikerüljön időben elaludnod

5 tipp, hogy sikerüljön időben elaludnod

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: az Ikreknek ma nehezebb lesz a munka, a Vízöntő új megbízást kaphat

Napi horoszkóp: az Ikreknek ma nehezebb lesz a munka, a Vízöntő új megbízást kaphat

Divathírek

Emlékszel még, milyen volt Katalin hercegné átlagos lányként?

Emlékszel még, milyen volt Katalin hercegné átlagos lányként?