Gwyneth Paltrow a Max Factor arca

2013.január.8.

A Procter & Gamble világraszóló trendbemutató konferenciáján, amelyet az Arab Emirátusokban tartott, nagy meglepetést okozott, amikor a neves stílusteremtő szépségszakemberek, Pat McGrath sztársminkes, Eugene Souleiman sztárfodrász és Josh Wood hajfestő-specialista trendprezentációjának végén Pat McGrath nem akart elköszönni a végszónál, hanem azt mondta, hogy még van egy meglepetésmodelljük is, akit szeretne bemutatni.

Íme a kampány első publikus fotója
Íme a kampány első publikus fotója

Ekkor lépett a színpadra a gyönyörű hollywoodi színésznő, Gwyneth Paltrow. A rocksztárfeleség, szakács, anyuka szezononként egy újabb trendet mutat majd be, melyhez az ő életéből merítettek inspirációt a szépségszakemberek.

Pat McGrath, a Max Factor nemzetközi dizájnvezetője felügyelte a kampányt: "Megbíztam tizenegy sminkesünket, hogy készítsenek három glamúros sminket Gwynethnek. Mindegyik arcfestést az életének különböző szerepei ihlettek. Gwyneth egyszerre színésznő, anyuka és énekesnő."

Ezeket az ötleteket Pat összefésülte és elkészített hét teljesen különböző sminket, melyek a kampányt alkotják majd. Mindegyikhez három különleges és fontos Max Factor sminkterméket használt fel. Az egyik legfontosabb trendnek a "maximális minimalizmust" jelölték meg, ami így első hangzásra talán értelmetlennek tűnik, de ha belegondolunk, hogy szinte mindannyian arra vágyunk, hogy úgy nézzünk ki tökéletesen, mintha nem is lenne rajtunk semmi smink, akkor érthető, hogy ez a tendencia már most egy nagyon erős trend.

Természetesen a GLAMOUR is ott volt a nagy bejelentésen, kattintsatok a képes élménybeszámolóért!

Gwyneth Paltrow a Max Factor arca Pat McGrath sztársminkes, a Max Factor nemzetközi dizájnvezetője felügyelte a kampányt. Íme a kampány első publikus fotója

Ez is érdekelhet

„A megcsalásnál még a legfurcsább erotikus játékszer is jobb hatással van a szexre”

„A megcsalásnál még a legfurcsább erotikus játékszer is jobb hatással van a szexre”

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói